ספגטי עם כרישה, אפונה & פסטו
ספגטי עם כרישה, אפונה & פסטו הוא מנה עיקרית המגישה 2. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. גשו לסופר וקנו אפונה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 99%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כרישה ואפונה מטוגנת, אפונה בחמאה & כרישה, ו שלושה אפונים עם כרישה, מנטה & שמנת.
הוראות
מבשלים את הספגטי על פי הוראות לארוז, הוספת האפונה עבור 2 דקות הסופי. בינתיים, מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הכרישה, ואז מבשלים בעדינות במשך כ 5 דקות עד מתרכך. מערבבים את פסטו ו 3 כף של מים בישול פסטה, ואז מבשלים במשך כמה דקות.
מסננים את הפסטה והאפונה, ואז מוסיפים למחבת, משליכים הכל יחד. מחלקים בין 2 קערות חמות ומפזרים קצת פרמזן מגורר, אם משתמשים.