ספגטי עם לימון וזיתים
ספגטי עם לימון וזיתים הוא המנה העיקרית המגישה 4. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 785 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זית, שמן זית, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 97%. נסו ספגטי עם זיתים ועגבניות (ספגטי אלה פוטנסקה), ספגטי עם זיתים ורוטב עגבניות, ו ספגטי עם טונה, עגבניות וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
שים מחבת גדולה של מים על לרתיחה עבור הפסטה. בינתיים, לשים את השמן ואגוזים במחבת קטנה וחם על חום נמוך. לרסק את השום למחבת ומפזרים בצ ' ילי. המשך התחממות עד האגוזים קלויים קלות, בדיקה כדי לוודא השום לא לשרוף.
דק מגררים את ההתלהבות משני הלימונים ואז לחתוך אחד לשניים ולסחוט את המיץ. בערך קוצצים את הפטרוזיליה. ברגע שמי הפסטה רותחים, מוסיפים כמות נדיבה של מלח וספגטי ומבשלים, על פי הוראות מנות.
מסננים את הספגטי וקצה לקערת הגשה.
יוצקים את השמן הגארליקי וזורקים היטב עם גרידת לימון ומיץ, פטרוזיליה, זיתים, פרמזן והרבה מלח ופלפל.
להוסיף עוד מיץ לימון לטעום את זה צריך להיות טרי אבל לא יותר מדי לימוני.