ספגטי עם עגבניות מעושנות ובצל
ספגטי עם עגבניות מעושנות ובצל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 682 קלוריות. גשו לסופר וקנו פרמזן, בצל, עגבניות שזיף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו ספגטי עם עגבניות מעושנות ובצל, ספגטי עם עגבניות ירוקות ספגטי קון פומודורי ורדי, ו מולים עם חזיר מעושן ובצל וידאלי (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל לבישול ישיר-חום על פחם חם( חום גבוה לגז), משאיר כשליש של גריל ללא גחלים (או, עבור גריל גז, כיבוי אחד או שניים מבערים); ראה הליך צלייה.
שים שום 1/4 כוס שמן במחבת רדיד ולשים על גריל על שטח ללא גחלים.
לשפשף את השמן שנותר בכל רחבי עגבניות ובצל ועונה עם מלח ופלפל, ואז גריל על גחלים, מפנה מדי פעם, עד משחימים היטב, 4 עד 5 דקות. קוצצים גס עגבניות ומוסיפים שמן שום עם בצל.
מבשלים ספגטי בסיר פסטה של מים רותחים מלוחים היטב עד אל דנטה. להזמין 1/4 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה. לזרוק עם מים שמורים, פרמזן, בזיליקום, תוכן של מחבת נייר, ומלח ופלפל לפי הטעם.
* עגבניות ובצל ניתן לבשל במחבת גריל חם משומן קלות על חום בינוני גבוה עד סימני גריל מופיעים.* עגבניות ובצל ניתן לצלות 1 יום קדימה ומקורר.