ספגטי עם פקורינו, פרושוטו ופלפל (סתיו)
ספגטי דגנים מלאים עם פקורינו, פרושוטו ופלפל (סתיו) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו פלפלים צבעוניים, פקורינו, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט דגנים מלא חם עם שומר, ארוגולה, פרושוטו, פקורינו, ספגטי עם פקורינו רומנו ופלפל שחור, ו ספגטי עם פקורינו רומנו, פלפל ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מחממים מחבת קטנה בעלת תחתית כבדה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיף את הגרגרים וטוסט במשך כ -20 עד 30 שניות.
מוסיפים את השמן ומבשלים 1 דקה.
מסננים את הפסטה בהזמנת כ-1/2 כוס מי הפסטה.
מעבירים את הספגטי לקערת הגשה גדולה.
מוסיפים 1 כוס של פקורינו וזורקים לשלב, בהדרגה הוספת מי פסטה שמורים, במידת הצורך, כדי לשחרר את הפסטה.
מוסיפים את תערובת השמן, פרושוטו, 2 כפות פטרוזיליה, ו 2 כפות של בזיליקום. לזרוק היטב כדי לשלב את כל החומרים.
מקשטים עם הפקורינו הנותרים, פטרוזיליה ובזיליקום.