ספגטי עם קישואים מטוגנים: ספגטי עם קישואים פריטה
ספגטי עם קישואים מטוגנים: ספגטי עם קישואים Fritte הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פתיתי צ'ילי, גבינת ריקוטה, קישואים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו ספגטי עם קישואים מטוגנים, ביצי ספגטי מטוגנות ללא גלוטן, ו ללא בשר יום שני: ספגטי קישואים וביצים מטוגנות Sriracha (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולייבש את הקישואים לקצץ את הקצוות. פרוס קישואים לדיסקים דקים בעובי של 1/4 אינץ'. תניח את פרוסות הקישואים בצד. בסיר גדול, מחממים את שמן הזית, מוסיפים שכבה של קישואים ומבשלים או" צ ' יפס "כמו צ' יפס.
הסר קישואים ולנקז. חזור עם קישואים שנותרו.
מניחים קישואים לתוך קערת הגשה.
מוסיפים את השום והבצל הירוק לסיר ומבשלים עד שהם רכים וזהובים.
מוסיף את חומץ היין האדום ולתת לבשל עד שהחומץ מתאדה, על 2 דקות. זרוק לקערה עם הקישואים.
ממלאים סיר כבד עם 6 ליטרים מים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים 2 כפות מלח, ערבוב להתמוסס. מבשלים את הספגטי על פי הוראות החבילה, עד רך אבל עדיין אל דנטה.
מסננים את הפסטה. לזרוק את הפסטה עם הקישואים, ולהוסיף מלח ופלפל, לפי הטעם.
תוסיף את הריקוטה ואת הפקורינו.
מגישים מיד מעוטר פתיתי צ ' ילי אדומים ופטרוזיליה קצוצה.