ספגטי עם קרבונרה אנשובי
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? ספגטי עם קרבונרה אנשובי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה עלה, אנשובי שטוח, גרידת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ספגטי קרבונרה, ספגטי קרבונרה, ו ספגטי קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, לבשל את הספגטי עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/2 כוס מי הבישול.
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את השמן עם השום והאנשובי ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד שהאנשובי נמס, כ -2 דקות.
מוסיפים את הפלפל האדום, גרידה, אורגנו ופטרוזיליה, ואז מוסיפים את הפסטה וזורקים למעיל.
בקערה קטנה, לטאטא את החלמונים עם מי בישול שמורים ולהוסיף לפסטה. מבשלים על אש נמוכה, משליך עד הפסטה מצופה ברוטב שמנת, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.