ספגטי פג'יטה עוף
ניתן להכין את המתכון לספגטי עוף פאג'יטה תוך כ-20 דקות . חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 22 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 288 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. תמורת 98 סנט למנה , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן קנולן, חזה עוף, רוטב טאקו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית מאוד לתקציב. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פיתה עוף פג'יטה , עוף פג'יטה ממולא פלפל חריף וספגטי טונה עם שעועית פאבה .
הוראות
מבשלים את הספגטי לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים עוף על אש בינונית בשמן עד שהוא אינו ורוד יותר; להסיר ולשמור על חום.
באותה מחבת מטגנים בצל ופלפלים עד לריכוך.
מוסיפים את העוף, הצ'ילי, המים, רוטב הטאקו ותיבול הפאג'יטה; לחמם דרך.
מסננים ספגטי; לזרוק עם תערובת עוף.