ספגטי קרבונרה עם אפונה ירוקה
המתכון ספגטי קרבונרה עם אפונה ירוקה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 778 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. אם יש לך גבינת פרמזן, פנצ'טה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו ספגטי קרבונרה עם אפונה, ספגטי קרבונרה עם אפונה לשניים, ו ספגטי קרבונרה עם אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. במחבת גדולה ועמוקה מחממים את השמן.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד הזהב, על 3 דקות. זרוק את השום.
מוסיף את pancetta למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הזהב פריך ואת השומן כבר שניתנו, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את pancetta לקערה.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של שומן מן המחבת.
מוסיף את השמנת לגרד את כל חתיכות משחי מהחלק התחתון של המחבת, ואז לשפוך לתוך קערה בינונית.
להקציף בחלמונים ביצה ו 1/3 כוס גבינת פרמזן.
מוסיפים מלח לסיר של מים רותחים.
מוסיפים את האפונה התינוק ומבשלים רק עד רך, על 1 דקה. באמצעות כף מחוררת, להעביר את האפונה המבושלת לקערה.
מוסיפים את הספגטי למים רותחים ומבשלים עד אל דנטה; לנקז. להחזיר את הפסטה לסיר ולהוסיף את תערובת הקרם, pancetta ואפונה. מתבלים במלח ופלפל וזורקים עד שהרוטב מכסה את הספגטי.
מעבירים לקערות ומגישים מיד עם שאר הפרמזן.