קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

ספגטי קרבונרה עם אפונה ירוקה

ספגטי קרבונרה עם אפונה ירוקה
המתכון ספגטי קרבונרה עם אפונה ירוקה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 778 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. אם יש לך גבינת פרמזן, פנצ'טה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו ספגטי קרבונרה עם אפונה, ספגטי קרבונרה עם אפונה לשניים, ו ספגטי קרבונרה עם אפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. במחבת גדולה ועמוקה מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד הזהב, על 3 דקות. זרוק את השום.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את pancetta למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הזהב פריך ואת השומן כבר שניתנו, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את pancetta לקערה.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים את כל אבל 2 כפות של שומן מן המחבת.
5
מוסיף את השמנת לגרד את כל חתיכות משחי מהחלק התחתון של המחבת, ואז לשפוך לתוך קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6
להקציף בחלמונים ביצה ו 1/3 כוס גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים מלח לסיר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את האפונה התינוק ומבשלים רק עד רך, על 1 דקה. באמצעות כף מחוררת, להעביר את האפונה המבושלת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הספגטי למים רותחים ומבשלים עד אל דנטה; לנקז. להחזיר את הפסטה לסיר ולהוסיף את תערובת הקרם, pancetta ואפונה. מתבלים במלח ופלפל וזורקים עד שהרוטב מכסה את הספגטי.
מרכיבים שתצטרך
10
מעבירים לקערות ומגישים מיד עם שאר הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך