ספגטי של לדונה עם רוטב
ספגטי של לדונה עם רוטב לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. 4 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, תיבול, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גדול של 84%. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי עם רוטב עגבניות ופטריות), ארוחת ערב הערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי עם רוטב עגבניות ופטריות), ו ארוחת ערב הערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי עם רוטב עגבניות ופטריות).
הוראות
מבשלים בשר בקר טחון ובצל על אש בינונית עד לסיום.
שלבו בסיר גדול בקר ובצל, מיץ עגבניות, רסק עגבניות, רוטב עגבניות, גזר מגורד, תיבול, פטריות, שום ומלח ופלפל. מבשלים 2 עד 3 שעות על אש נמוכה מאוד.
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה.