קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות96
מגזין

ספייס קאובוי Epicurean שפשף, ארז מצופה, טאקו סלמון

ספייס קאובוי Epicurean שפשף, ארז מצופה, טאקו סלמון
המתכון Epicurean קאובוי ספייס שפשף, ארז מצופה, טאקו סלמון מוכן תוך כ 40 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 1366 קלוריות, 88 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תיבול פירות ים, אבקת שום, עלי כוסברה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו ארז-סלמון מפוצל עם לשפשף תבלין ברביקיו, סלמון מצופה ארז, ו סלמון מצופה ארז (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים היטב את כל מרכיבי לשפשף בקערת זכוכית ומניחים בצד. הערה טבחים: יכול להיות אטום בתיק אחסון או צנצנת עד 1 שבוע. זה יעשה על 6 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים את כל מרכיבי ensalada בקערת זכוכית ומערבבים היטב. שים בצד טאקו.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
חותכים את פילה סלמון ל 3 חלקים שווים ולסדר על קרשים ארז ספוג מראש. מכסים את הסלמון בנדיבות עם לשפשף התבלינים (כ 1 כוס לכל פאונד). זה בסדר אם קצת spice rub נופל על הקרש.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
5
לחמם את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
שים את קרשים סלמון מעל mesquite חם מאוד / אלון או גחלים היקורי לכסות את הגריל עד לשפשף התבלינים נמס כדי ליצור ציפוי על סלמון וקרש, על 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
הסר את הכיסוי מהגריל. אם הלוחות להבה להיות בטוח הלהבות לא צורבים את הפילה, כמו הטעם של סוכר שרוף לא צריך להיות טעם דומיננטי.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
הסר את קרשי הסלמון מהגריל ומכסה באופן רופף בנייר כסף. אפשר לפילה לנוח במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
מוסיפים את הפילה לקערה גדולה ומניחים בצד. בינתיים, טוסט טורטיות התירס על גחלים חמות או על קומאל שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים את אנסלדה לקערה עם הסלמון ומערבבים קלות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
באמצעות 2 טורטיות תירס חופפים, לגרוף חלק מתערובת הסלמון על טורטיות העליון עם כמה גבינה. חזור עם טורטיות הנותרים ומילוי. לשירות בסגנון באחה אותנטי, השתמש בסירות נייר פשוטות להגשת כלי שיט. הסירות יאפשרו לטאקו לעמוד זקוף בשביל הצגה טובה יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

מרכיבים

2צ'ילי אנהיים טרי אש קלויה, עור וקצוץצ'ילי אנהיים טרי אש קלויה, עור וקצוץ1עץכרוב ירוק טרי שיפונדהכרוב ירוק טרי שיפונדה3ארז צלייה קרשים (ספוג במשך 3 שעות)ארז צלייה קרשים (ספוג במשך 3 שעות)2צ'ילי pasilla טרי אש קלויה, נבעה, זרע וקצוץצ'ילי pasilla טרי אש קלויה, נבעה, זרע וקצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקפה צלוי כהה באיכות טובה, קרקע בגסותקפה צלוי כהה באיכות טובה, קרקע בגסות48טורטיות תירס טרי (רצוי תוצרת בית)טורטיות תירס טרי (רצוי תוצרת בית)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת Cotija התפוררה לציפוי טאקוגבינת Cotija התפוררה לציפוי טאקו596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות1חבורהעלי כוסברה טריים; קצוצים (מניבים בערך 1 כוס)עלי כוסברה טריים; קצוצים (מניבים בערך 1 כוס)1חבורהפטרוזיליה דף שטוח טרי; קצוץ (מניב כ 1 כוס)פטרוזיליה דף שטוח טרי; קצוץ (מניב כ 1 כוס)11 קילו קישואים,גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק--1/2 ט' חומץ יין לבן (או חומץ אורז)--1/2 ט' חומץ יין לבן (או חומץ אורז)1חבורהבצל ירוק טרי; קצוץ (מניב כ 1 כוס)בצל ירוק טרי; קצוץ (מניב כ 1 כוס)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכמון טחוןכמון טחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכורכום הקרקעכורכום הקרקע11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(חוֹרֶף)מיץ ליים סחוט טרי, על 1 1/2 כפות, אופציונלימיץ ליים סחוט טרי, על 1 1/2 כפות, אופציונלי1עץכרוב אדום טרי, לימונדהכרוב אדום טרי, לימונדה3קילוגרםפילה סלמון פראי, ללא עצמות וללא עורפילה סלמון פראי, ללא עצמות וללא עור1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתיבול פירות ים (מומלץ: מפרץ הישן)תיבול פירות ים (מומלץ: מפרץ הישן)2סראנו צ'יילס, קצוץ דקסראנו צ'יילס, קצוץ דק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.