קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספירלות בשר גביני

ספירלות בשר גביני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ספירלות בשר גבינה. מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך שן שום, פטריות, גבינה תהליך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו ספירלות רוסטביף, ספירלות חזרת רוסטביף, ו צ'יזי ביף ועניבות פרפר (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה. בינתיים, בסיר גדול, לבשל את הבשר, בצל ושום על חום בינוני עד הבשר הוא כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים ברוטב ספגטי ופטריות; מביאים לרתיחה. להפחית חום; כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מניחים 1/2 כוס רוטב בשר בשומן רדוד 2-1/2-qt. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מסננים פסטה; מניחים חצי על רוטב. למעלה עם חצי רוטב הבשר הנותר; להפיץ עם שמנת חמוצה. למעלה עם גבינה תהליך ופסטה הנותרים רוטב בשר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעובדתגבינה מעובדת
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מפזרים גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
5
מכסים ואופים ב 350° במשך 25-30 דקות. לחשוף; אופים 5-10 דקות יותר או עד תוסס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®