ספקולאות הולנדיות
ספקולאס ההולנדי הוא הר ד ' אובר שמשרת 30. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מולסה, חמאה, קינמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון 36%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם ספקולואים / ספקולאות, חמאת עוגיות ספקולאס, ו טארט ספקולאס במילוי שקדים.
הוראות
תבנית עקבות על נייר שעווה; לגזור. בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר חום עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מקציפים פנימה את הביצים, המולסה וקליפת התפוז.
שלב את הקמח, השקדים הטחונים, הקינמון, אבקת האפייה, אגוז המוסקט, הציפורן, הפלפל, הג ' ינג ' ר והל. מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות או עד שקל לטפל בהם.
על משטח מרופד בנייר קלף מרדדים כמות קטנה של בצק ל -1 / 8 אינץ'. עובי. עקבות סביב תבנית או לחתוך עם מקומח 3-ב. חותכי עוגיות בצורת חג, עוזב 1 ב. בין עוגיות.
מוציאים עודפי בצק ומגלגלים מחדש שאריות אם רוצים.
החלק נייר אפייה מתחת לנייר הקלף והבצק. אם משתמשים בתבנית, עקבו אחר פרטים דקורטיביים בעזרת קיסם.
מברישים עוגיות בחלב ומפזרים שקדים קצוצים לפי הצורך. חזור על הפעולה עם יתרת הבצק.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 8-10 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות רופינו פרוסקו עשוי מענבים אורגניים. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
![רופינו פרוסקו עשוי מענבים אורגניים]()
רופינו פרוסקו עשוי מענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים של ויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.