קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספר האפייה של מליסה המתוקה: חטיפי לימון שקדים קלויים

ספר האפייה של מליסה המתוקה: חטיפי לימון שקדים קלויים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ספר האפייה של מליסה המתוקה: פאי דובדבנים חמוץ עם פיסטוק קראמבל, לבשל את הספר: ברים לימון, ו שקדים קלויים-קפוצ'ינו-חטיפי שיבולת שועל (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הקרום
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
2
בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, דופק את הקמח, סוכר, שקדים, ומלח לשלב.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים את החמאה הקרה לחתיכות ודופק עד שהבצק מתחבר לכדור.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
הפוך את הבצק למחבת מוכנה ולחץ באופן שווה לתחתית ו 1 1/4 אינץ ' במעלה הצדדים. (קרום זה, ברגע שהוא אפוי, צריך לשמש אניה שבו לשפוך את מילוי לימון נוזלי. אז הקפד לעשות עבודה טובה של לחיצה על הבצק את הצדדים-אין סדקים!) לכסות את הבצק עם פיסת נייר קלף או רדיד אלומיניום, ולמלא עם משקולות עוגה (אתה יכול להשתמש שעועית יבשה או אורז לא מבושל כמו משקולות עוגה גם).
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד זהב קל. בזהירות להסיר את משקולות העוגה ואת אניה ואופים במשך 10 עד 15 דקות נוספות, או עד הקרום כולו הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר מתלה תיל כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
7
כדי להפוך את המילוי
8
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים והסוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מוסיפים את תמצית שקדים וקמח, ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מוסיפים את מיץ הלימון, ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
כדי להשלים את הסורגים
12
יוצקים את מילוי הלימון לתוך הקרום מוכן. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325ºF.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
אופים במשך 30 דקות, או עד המילוי הוא מוצק וזהוב קלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
הסר מתלה תיל כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים