קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

ספרי בישול קלאסיים: טליאטלה תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז

ספרי בישול קלאסיים: טליאטלה תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז
ספרי בישול קלאסיים: טליאטלה תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 789 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-108 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם ביצים, צ'אק בשר טחון, parmigiano-רג' יאנו ליד השולחן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. נסו ספרי בישול קלאסיים: ארוחת בשר חזיר מרהיבה ממרסלה חזן, רוטב עגבניות עם בצל וחמאה ממרסלה חזן, ו רוטב העגבניות של מרסלה חזן עם בצל וחמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את השמן, חמאה, בצל קצוץ בסיר עם תחתית כבדה ולהפוך את החום בינוני. מבשלים ומערבבים עד הבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את הסלרי והגזר ומבשלים כ 2 דקות, ערבוב כדי לצפות את הירקות עם שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3
מוסיפים את הבשר, קמצוץ גדול של מלח, וכמה פלפל טחון טרי. לשבור את הבשר עם מזלג, מערבבים היטב, ומבשלים עד הבשר איבד את צבע הגלם שלה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מוסיף את החלב ולתת לו להתבשל בעדינות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא בועות משם לחלוטין (זה לקח די הרבה זמן). מערבבים בערך 1/8 כפית אגוז מוסקט טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
מוסיף את היין ולתת לו להתבשל משם (זה לקח קצת זמן, מדי, אבל אני לא רוצה להעלות את החום ולהרתיח את הבשר קשה). כאשר היין התאדה, מערבבים את העגבניות. (בישול הבשר בחלב לפני הוספת היין והעגבניות מגן עליו מפני הנשיכה החומצית של האחרון.) כאשר הם מתחילים בועה, להפוך את החום למטה, כך שהרוטב מבשל על עצל של מבשלים, עם רק בועה לסירוגין לפרוץ אל פני השטח. קוק, חשופה, במשך 3 שעות (או יותר-היא אומרת יותר הוא טוב יותר), ערבוב מעת לעת. אם הרוטב מתחיל להתייבש, להוסיף 1/2 כוס מים במידת הצורך כדי לשמור אותו דבק. בסוף, לא צריך להיות מים עזבו, ואת השומן חייב להפריד מן הרוטב. טעם של מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
לזרוק עם פסטה מבושל, סחוט ואת כף הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
מגישים גבינה מגוררת טרי ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
8
פסטה טרייה בבית
מרכיבים שתצטרך
פסטה טרייהפסטה טרייה
9
- עושה על 3/4 פאונד-3 מנות סטנדרטיות או 4 מנות מתאבן-
10
חזן מייעץ לך לערבב את הבצק על משטח עבודה שטוח על ידי בניית הר של קמח, יצירת מכתש בשיאו, השלכת הביצים לתוך המכתש, ומערבבים אותם בהדרגה עם הקמח. מאז שיטה זו יש, במטבח שלי, הוביל מסמרות ביצים בלתי ניתנות לעצירה ותסכול הרבה יותר מפעם אחת, עכשיו אני מערבב בצק פסטה בקערה גדולה. תלוש את הקמח בקערה גדולה וגרוף החוצה באר עמוקה במרכזו. לפצח את הביצים לתוך הבאר (אני מוסיף קמצוץ קטן של מלח לביצים; חזן אומר שזה מיותר, אבל אני מלוח כפייתי). הכה את הביצים קלות עם מזלג במשך כ 1 דקה. ואז בהדרגה להתחיל לצייר קמח לתוך הביצים, לערבב אותו כפי שאתה ממשיך להכות. תמשיך, לאט לאט, עד שהביצים כבר לא נוזלות. עכשיו מגיע אחד מאותם מצבים שבהם אתה אמור להשתמש כקמח קטן ככל האפשר, מסוג הדברים שאתה יכול לשפוט רק עם זמן וניסיון (אני עדיין לא שם, אבל הפסטה שלי היא עדיין אכיל למדי): "צייר את הצדדים של התל יחד עם הידיים, אבל לדחוף חלק מהקמח לצד אחד, לשמור אותו מהדרך עד שתמצא אותך בהחלט צריך את זה. לעבוד את הביצים וקמח יחד, באמצעות האצבעות שלך ואת כפות הידיים, עד שיש לך תערובת משולבת בצורה חלקה. אם זה עדיין לח, לעבוד יותר קמח."כאשר אתה חושב שהבצק נכון (כלומר לא צריך עוד קמח), לשטוף את הידיים, לייבש אותם לחלוטין, ולצלול את האגודל לתוך הבצק. אם זה יוצא נקי, ללא חומר דביק על זה, אין צורך בקמח יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
אם הבצק שלך עדיין לא נראה די נכון, זה כנראה יהיה אחרי שאתה ללוש אותו. ללוש במשך 8 דקות, דוחף את העקב של כף היד שלך לתוך הבצק, לקפל אותו לשניים, נותן לו חצי סיבוב, וחוזר. לאחר 8 דקות, הבצק צריך להיות " חלק כמו עור התינוק.”
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
עכשיו הגיע הזמן לגלגל את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
חותכים את הבצק ל 6 חלקים שווים (אם התחלת עם 2 ביצים; 12 חלקים שווים אם התחלת עם 4, וכן הלאה) ולפרוש מגבות נקיות ויבשות לפסטה לנוח על. התחל על ידי הצבת כל גוש בצק דרך ההגדרה הרחבה ביותר על מכונת הפסטה. מקפלים אותו לשלישים כמו מעטפה ולהאכיל את הקצה הצר דרך ההגדרה הרחבה ביותר שוב. חזור על 2 או 3 פעמים, ואז להניח את רצועת הבצק על מגבת צלחת ולעבור לגוש הבא. לאחר כל פיסת בצק כבר דרך ההגדרה הרחבה ביותר, להקטין את רוחב רולר חריץ ולשים את כולם דרך שוב. המשך להקטין את עובי הגלילים עד הבצק הוא דק למדי—אני הולך ההגדרה בשם שרירותי "7", המהווה את ההגדרה השלישית הדק ביותר על המכונה שלי. ההתקדמות ההדרגתית מעבה עד דק יותר היא, אומר חזן, אחד הדברים שהופכים פסטה תוצרת בית כל כך טוב, אז אל תנסו להאיץ את הדברים על ידי דילוג על כמה מהעוביים ביניים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
14
תן את הסדינים של פסטה יבש במשך לפחות 10 דקות, הופך אותם מעת לעת. הפסטה מוכנה לחתוך כשהיא כבר לא נדבקת לעצמה, אבל עדיין לא כל כך יבשה שהיא נסדקת. לרוטב בולונז, אתה צריך לחתוך ביד tagliatelle. מקפלים את הסדינים המיובשים כראוי של פסטה רופף לאורך שלהם, כך שאתה בסופו של דבר עם גליל שטוח על 3 אינץ ' רחב בצדדים שלה. עם סכין קצבים או סכין דומה (השתמשתי מגרדת הבצק שלי), לחתוך את הגליל לתוך סרטים רחבים ¼ אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
TagliatelleTagliatelle
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קליברקליבר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
15
חותכים במקביל לאורכו המקורי של רצועת הפסטה כך שכאשר אתה מגלגל את האטריות הם באורך מלא של הרצועה. אבל אל תילחץ על זה—הפסטה תהיה טעימה לא משנה איזו צורה היא.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
16
מבשלים את הפסטה בהרבה מים מלוחים רותחים במשך 1 1/2 - 2 דקות, עד שזה אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
17
מסננים וזורקים מיד עם הרוטב החריף והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות