קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

סקאלופין גיאודאק פאן-אסייתי

סקאלופין גיאודאק פאן-אסייתי
סקאלופין גיאודאק פאן-אסייתי יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 319 קלוריות. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 6. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל אסייתי. גשו לסופר וקנו חמאה, אג'י-מירין, שמן בוטנים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 8%, המנה הזו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: אחד פאן אסייתי עוף ואורז, גיליון פאן אסייתי מוקפץ, ו גיליון פאן אסייתי מוקפץ.

הוראות

1
מחממים שמן במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מטפטפים את הסקאלופין הגיאודוק בקמח המתובל, מנערים במהירות עודפים ומניחים אותם בזהירות בשמן חם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הוסף רק כמה שהמחבת תחזיק בנוחות בבת אחת. אפשר להשחים בצד הראשון, כ -2 דקות, ולאחר מכן להפוך בעדינות בעזרת מלקחי מתכת. מבשלים 1 1/2 עד 2 דקות, ואז מוציאים את הסקאלופין לפלטת הגשה חמה. המשך לעשות את אותו הדבר עם כל חלקי הגיאודאק. מניחים בצד ושומרים על חום (בלי לבשל עוד).
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
יוצקים את עודפי השמן מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הסאקה, אג 'י-מירין, שום וג' ינג ' ר. הפחיתו על אש גבוהה עד להפחתה של 75 אחוז, הנוזל שנותר במחבת אמור להיות כמעט סירופי.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את החמאה, מסירים מהאש ומערבלים את החמאה המרוככת לנוזל ויוצרים תחליב.
מרכיבים שתצטרך
אמולסיותאמולסיות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
6
מוסיפים מיץ לימון ומערבבים היטב. מסדרים את הגיאודוק בצורה אטרקטיבית ואז מנמנמים את הרוטב באופן שווה מעל הצדפה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מפזרים כוסברה ומקשטים בפלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. פרייר-ג ' ואט נויט בלאנש עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.
פרייה-ג ' ואט נויט בלאנש
פרייה-ג ' ואט נויט בלאנש
הטעם המתוק יותר, בשילוב עם תחושת הפה המעוגלת והחלקה, מעניקים ליין, גוף מלא ועושר שהופך את פרייר-ג 'ו צ' סטדט נויט בלאנש לשמפניה המושלמת להעיר את החושים.פרייר-ג 'ו גידט נויט בלאנש הוא תערובת יוצאת דופן שאינה וינטג' של 20% שרדונה, 40% פינו נואר ו -40% פינו מיונייר, ממותק לפי הטעם במינון של 20 גרם/ליטר של סוכר קנים ליצירת סגנון חושני.