קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות24
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

סקווש בלוט-מרק טימין

סקווש בלוט-מרק טימין
צריך ללא גלוטן, מרק ראשוני וצמחוני? מרק סקווש-קורנית בלוט יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סקווש בלוט, מקשט: 8 ענפי טימין, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו דבש קלוי בלוט סקווש עם טימין, סקווש בלוט צלוי עם טימין ושום, ו פאי סקווש סקווש בלוט עם אורז בר ושקד-רוטב קרם טימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים פרוסה 1 אינץ מתחתית סקווש 8, המאפשר סקווש לשבת שטוח.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
2
הסר גבעולים צמרות. לגרוף החוצה ולהשליך זרעים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מפזרים סקווש עם מלח ופלפל, ובמקום, בצד לחתוך למעלה, במחבת ג 'לירול משומן קלות 15 - x 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מכרז. מגניב במקצת. לגרוף את עיסת סקווש, עוזב 1/4 אינץ ' עבה פגזים. עיסת מילואים; מקום פגזים בשקיות פלסטיק. חותם וצינה 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
לקלף שאריות סקווש בלוט; להסיר זרעים, ולחתוך עיסת.
מרכיבים שתצטרך
סקווש בלוטסקווש בלוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
להסיר ולהשליך צמרות ירוקות כרישה, ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
7
חותכים חלקים לבנים לחצי לאורכו, וחותכים לפרוסות 1/2 אינץ'.
8
ממיסים 2 כפות חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני או בינוני גבוה; להוסיף סקווש קצוץ, כרישה, שום, ו 2 כפות טימין. לטגן 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
סכין קילוףסכין קילוף
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
9
מוסיפים מרק, ומבשלים 30 דקות או עד הסקווש הוא רך. מערבבים עיסת סקווש אפויה שמורה. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
10
תערובת תהליך, בקבוצות, במעבד מזון או בלנדר עד חלקה. חזור לתנור ההולנדי; כיסוי וצינה 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
מערבבים חצי וחצי לתוך מרק; לבשל עד מחומם. (לא להרתיח.)
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
12
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים קונכיות סקווש, חותכים צדדים למטה ומבשלים 2 דקות או עד שהקצוות מושחמים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סכין קילוףסכין קילוף
14
מגישים מרק בצדפים, ומקשטים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)