צריך ללא גלוטן, מרק ראשוני וצמחוני? מרק סקווש-קורנית בלוט יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סקווש בלוט, מקשט: 8 ענפי טימין, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו דבש קלוי בלוט סקווש עם טימין, סקווש בלוט צלוי עם טימין ושום, ו פאי סקווש סקווש בלוט עם אורז בר ושקד-רוטב קרם טימין (מתכונים דומים).
מפזרים סקווש עם מלח ופלפל, ובמקום, בצד לחתוך למעלה, במחבת ג 'לירול משומן קלות 15 - x 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מכרז. מגניב במקצת. לגרוף את עיסת סקווש, עוזב 1/4 אינץ ' עבה פגזים. עיסת מילואים; מקום פגזים בשקיות פלסטיק. חותם וצינה 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
לקלף שאריות סקווש בלוט; להסיר זרעים, ולחתוך עיסת.
מרכיבים שתצטרך
סקווש בלוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
להסיר ולהשליך צמרות ירוקות כרישה, ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
חותכים חלקים לבנים לחצי לאורכו, וחותכים לפרוסות 1/2 אינץ'.
8
ממיסים 2 כפות חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני או בינוני גבוה; להוסיף סקווש קצוץ, כרישה, שום, ו 2 כפות טימין. לטגן 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
סכין קילוף
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
9
מוסיפים מרק, ומבשלים 30 דקות או עד הסקווש הוא רך. מערבבים עיסת סקווש אפויה שמורה. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
10
תערובת תהליך, בקבוצות, במעבד מזון או בלנדר עד חלקה. חזור לתנור ההולנדי; כיסוי וצינה 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
מערבבים חצי וחצי לתוך מרק; לבשל עד מחומם. (לא להרתיח.)