קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות24
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

סקווש בלוט-מרק טימין

סקווש בלוט-מרק טימין
צריך ללא גלוטן, מרק ראשוני וצמחוני? מרק סקווש-קורנית בלוט יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סקווש בלוט, מקשט: 8 ענפי טימין, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו דבש קלוי בלוט סקווש עם טימין, סקווש בלוט צלוי עם טימין ושום, ו פאי סקווש סקווש בלוט עם אורז בר ושקד-רוטב קרם טימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים פרוסה 1 אינץ מתחתית סקווש 8, המאפשר סקווש לשבת שטוח.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
2
הסר גבעולים צמרות. לגרוף החוצה ולהשליך זרעים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
3
מפזרים סקווש עם מלח ופלפל, ובמקום, בצד לחתוך למעלה, במחבת ג 'לירול משומן קלות 15 - x 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מכרז. מגניב במקצת. לגרוף את עיסת סקווש, עוזב 1/4 אינץ ' עבה פגזים. עיסת מילואים; מקום פגזים בשקיות פלסטיק. חותם וצינה 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
לקלף שאריות סקווש בלוט; להסיר זרעים, ולחתוך עיסת.
מרכיבים שתצטרך
סקווש בלוטסקווש בלוט
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
6
להסיר ולהשליך צמרות ירוקות כרישה, ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
7
חותכים חלקים לבנים לחצי לאורכו, וחותכים לפרוסות 1/2 אינץ'.
8
ממיסים 2 כפות חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני או בינוני גבוה; להוסיף סקווש קצוץ, כרישה, שום, ו 2 כפות טימין. לטגן 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
סכין קילוףסכין קילוף
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
9
מוסיפים מרק, ומבשלים 30 דקות או עד הסקווש הוא רך. מערבבים עיסת סקווש אפויה שמורה. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
10
תערובת תהליך, בקבוצות, במעבד מזון או בלנדר עד חלקה. חזור לתנור ההולנדי; כיסוי וצינה 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
מערבבים חצי וחצי לתוך מרק; לבשל עד מחומם. (לא להרתיח.)
מרכיבים שתצטרך
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
12
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מוסיפים קונכיות סקווש, חותכים צדדים למטה ומבשלים 2 דקות או עד שהקצוות מושחמים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סכין קילוףסכין קילוף
14
מגישים מרק בצדפים, ומקשטים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות