סקווש בלוט-מרק טימין
צריך ללא גלוטן, מרק ראשוני וצמחוני? מרק סקווש-קורנית בלוט יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סקווש בלוט, מקשט: 8 ענפי טימין, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו דבש קלוי בלוט סקווש עם טימין, סקווש בלוט צלוי עם טימין ושום, ו פאי סקווש סקווש בלוט עם אורז בר ושקד-רוטב קרם טימין (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פרוסה 1 אינץ מתחתית סקווש 8, המאפשר סקווש לשבת שטוח.
הסר גבעולים צמרות. לגרוף החוצה ולהשליך זרעים.
מפזרים סקווש עם מלח ופלפל, ובמקום, בצד לחתוך למעלה, במחבת ג 'לירול משומן קלות 15 - x 10 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מכרז. מגניב במקצת. לגרוף את עיסת סקווש, עוזב 1/4 אינץ ' עבה פגזים. עיסת מילואים; מקום פגזים בשקיות פלסטיק. חותם וצינה 8 שעות.
לקלף שאריות סקווש בלוט; להסיר זרעים, ולחתוך עיסת.
להסיר ולהשליך צמרות ירוקות כרישה, ולהשליך.
חותכים חלקים לבנים לחצי לאורכו, וחותכים לפרוסות 1/2 אינץ'.
ממיסים 2 כפות חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני או בינוני גבוה; להוסיף סקווש קצוץ, כרישה, שום, ו 2 כפות טימין. לטגן 10 דקות.
מוסיפים מרק, ומבשלים 30 דקות או עד הסקווש הוא רך. מערבבים עיסת סקווש אפויה שמורה. מגניב במקצת.
תערובת תהליך, בקבוצות, במעבד מזון או בלנדר עד חלקה. חזור לתנור ההולנדי; כיסוי וצינה 8 שעות.
מערבבים חצי וחצי לתוך מרק; לבשל עד מחומם. (לא להרתיח.)
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה במחבת גדולה.
מוסיפים קונכיות סקווש, חותכים צדדים למטה ומבשלים 2 דקות או עד שהקצוות מושחמים.
מגישים מרק בצדפים, ומקשטים, אם תרצה.