סקווש בלוט עם מלית פטל
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? סקווש בלוט עם מלית פטל יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך בצל ירוק, תבלין פשטידת דלעת, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו דלעת עם מילוי חמוציות, סקווש בלוט עם מילוי תפוחים, ו סקווש בלוט עם מילוי תרד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
חותכים סקווש לשניים וגורפים זרעים. השתמש מברשת מאפה כדי לצחצח סקווש עם שמן זית ומפזרים עם תבלין פשטידת דלעת; להפריש.
בקערת ערבוב גדולה, מערבבים לשלב מרכיבים שנותרו. ממלאים מרכזי סקווש עם תערובת מלית.
מניחים בתבנית אפייה ומכסים בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
הסר רדיד ולהמשיך לאפות עוד 15 עד 20 דקות או עד סקווש הוא מזלג מכרז.
חותכים כל חצי בלוט סקווש לחצי ומגישים חם.