זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם סקווש בלוט, ארוגולה, gorgonzola, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: סקווש בלוט קלוי ופיצה גורגונזולה, סקווש בלוט ופיצה Gorgonzola, ו סקווש אצטרובל עם Gorgonzola.
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים את הסקווש לשניים מלמעלה למטה. לגרוף את הזרעים. חותכים את הדלעת לתוך 1/2 ל 3/4 אינץ ' רחב חצי ירחים ומניחים בקערה בינונית. לזרוק את הסקווש עם סירופ, שמן זית, פתיתי פלפל אדום, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את הדלעת על תבנית אפייה מרופדת בקלף.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים את הדלעת עד מכרז וזהב, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
שמור את הטמפרטורה על התנור ב 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מרדדים את הבצק פיצה על חתיכת קמח מאובקת של נייר קלף בקוטר 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
מניחים את הפיצה ואת נייר הקלף על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
מפזרים את גבינת המוצרלה ואת Gorgonzola על בצק הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
Gorgonzola
9
אופים בתנור עד הזהב מבושל דרך, על 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מקלפים את העור מהדלעת. מעל הפיצה המבושלת עם הדלעת המבושלת. למעלה עם ארוגולה ואת הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל. תחתוך ותגיש.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.