קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

סקווש בלוט קלוי עם פטריות, פלפלים וגבינת עיזים

סקווש בלוט קלוי עם פטריות, פלפלים וגבינת עיזים
סקווש בלוט קלוי עם פטריות, פלפלים וגבינת עז נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטריות קרמיני, חמאה, גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סקווש בלוט קלוי עם חמוציות, גבינת עיזים וזיגוג בלסמי, סלט סקווש בלוט קלוי עם כדורי גבינת עיזים חמים, ו סקווש בלוט קלוי עם תמרים, זרעי דלעת וגבינת עיזים ומסגיר הודו אורגני שלם (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור סקווש בלוט: מחממים את התנור ל 375 מעלות F. לקצץ את צמרות וישבנים את הסקווש.
מרכיבים שתצטרך
סקווש בלוטסקווש בלוט
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חותכים בחצי אופקית כך לחתוך הקצוות ישמור את החתיכות שטוחות. נקה את החלק הפנימי של הדלעת. להפריד את הזרעים מן הממברנות ולשטוף היטב. לייבש את הזרעים עם מגבת נייר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מניחים את סקווש לחתוך בצד על תבנית אפייה, טפטוף עם שמן זית ומפזרים 1 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סכין קילוףסכין קילוף
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מניחים את הזרעים על תבנית אפייה נפרדת או לסכל. צולים את הדלעת 30 דקות. צולים את הזרעים באותו זמן, בודקים ומזיזים אותם לאחר 10 דקות ושוב לאחר 20 דקות. בהתאם לגודל הזרעים, הם עשויים להיעשות לאחר 20 דקות, או עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מפזרים את הזרעים עם המלח הנותר, ומניחים בצד את הסקווש.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
עבור המילוי: להגדיר מחבת סאוט גדולה על חום גבוה ולהוסיף את החמאה. כאשר נמס, להוסיף את הכרוב, בצל, פלפלים, מפזרים מלח ופלפל בעדינות לזרוק לשלב. אפשר את הכרוב לנבול, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
9
מוסיפים את השום וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
10
לטגן 2 עד 4 דקות יותר, ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
11
להרכבה: מחממים את broiler נמוך. למלא את חצאי סקווש בלוט קלוי עם המילוי.
מרכיבים שתצטרך
סקווש בלוטסקווש בלוט
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
12
מפזרים את גבינת עיזים מתפוררת מעל, ולאחר מכן העליון עם זרעי סקווש קלוי. צלייה עד שהגבינה תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
13
מקשטים עם כמות קטנה של פטרוזיליה איטלקית, אם משתמשים, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח