סקווש בלוט קלוי עם פטריות, פלפלים וגבינת עיזים
סקווש בלוט קלוי עם פטריות, פלפלים וגבינת עז נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטריות קרמיני, חמאה, גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סקווש בלוט קלוי עם חמוציות, גבינת עיזים וזיגוג בלסמי, סלט סקווש בלוט קלוי עם כדורי גבינת עיזים חמים, ו סקווש בלוט קלוי עם תמרים, זרעי דלעת וגבינת עיזים ומסגיר הודו אורגני שלם (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור סקווש בלוט: מחממים את התנור ל 375 מעלות F. לקצץ את צמרות וישבנים את הסקווש.
חותכים בחצי אופקית כך לחתוך הקצוות ישמור את החתיכות שטוחות. נקה את החלק הפנימי של הדלעת. להפריד את הזרעים מן הממברנות ולשטוף היטב. לייבש את הזרעים עם מגבת נייר ולהניח בצד.
מניחים את סקווש לחתוך בצד על תבנית אפייה, טפטוף עם שמן זית ומפזרים 1 כפית מלח ופלפל.
מניחים את הזרעים על תבנית אפייה נפרדת או לסכל. צולים את הדלעת 30 דקות. צולים את הזרעים באותו זמן, בודקים ומזיזים אותם לאחר 10 דקות ושוב לאחר 20 דקות. בהתאם לגודל הזרעים, הם עשויים להיעשות לאחר 20 דקות, או עד 30 דקות.
מפזרים את הזרעים עם המלח הנותר, ומניחים בצד את הסקווש.
עבור המילוי: להגדיר מחבת סאוט גדולה על חום גבוה ולהוסיף את החמאה. כאשר נמס, להוסיף את הכרוב, בצל, פלפלים, מפזרים מלח ופלפל בעדינות לזרוק לשלב. אפשר את הכרוב לנבול, על 5 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את השום וזורקים לשלב.
לטגן 2 עד 4 דקות יותר, ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל.
להרכבה: מחממים את broiler נמוך. למלא את חצאי סקווש בלוט קלוי עם המילוי.
מפזרים את גבינת עיזים מתפוררת מעל, ולאחר מכן העליון עם זרעי סקווש קלוי. צלייה עד שהגבינה תתחמם.
מקשטים עם כמות קטנה של פטרוזיליה איטלקית, אם משתמשים, ומגישים.