סקווש ספגטי וסאוט צ'ארד
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו צלע צלוי עם סקווש ספגטי לטגן, שרימפס + ירקות מטוגנים מעל סקווש ספגטי, ו ספגטי סקווש Aglio E Olio עם Chard קשת (מתכונים דומים).
הוראות
אופים את סקווש הספגטי: מחממים את התנור ל-375 ° F. השתמשו בסכין חיתוך חדה מאוד ודוקרים את הדלעת הספגטי בכל מקום, לפחות בעומק של סנטימטר, בערך 12 חתכים (זה כדי למנוע מהלחץ להצטבר כטבחי הדלעת).
מניחים את הדלעת במחבת צלייה או גיליון אפייה מעוטר ואופים בתנור במשך שעה אחת.
הסר מהתנור ולתת מנוחה לכמה דקות. ואז לחתוך את הסקווש לשניים, לאורכו. (אם הסקווש לא קל לחתוך, להחזיר אותו לתנור עוד 15 דקות.)
לגרוף את הזרעים, להשליך (או לשמור לצלות מאוחר יותר - ראה מתכון זרעי דלעת קלוי).
לגרד את גדילים סקווש ספגטי: להשתמש במזלג כדי לגרד את הבשר הפנימי של הדלעת לתוך גדילים ארוכים ודקים.
מניחים את גדילי דלעת הספגטי בקערה גדולה ומניחים בצד.
מחממים שמן זית במחבת גדולה בחום בינוני.
מוסיפים את השום, פתיתי פלפל צ ' ילי ורוזמרין ומבשלים כ -30 שניות, עד ריחני. אל תתנו שום חום.
מוסיפים את הדלעת לספגטי למחבת וזורקים למעיל בתערובת השמן והשום.
מוסיף את עלי סלק טריים קצוצים ופטרוזיליה וזורק עם סקווש הספגטי. מבשלים עד העלים chard נבלו, כמה דקות.
הסר מהחום ומפזרים על חומץ.
מוסיפים את הפרמזן המגורדת וזורקים למעיל.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.