סקווש קיץ Herbed וטורט תפוחי אדמה עם פרמזן
, המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 170 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם קמח לכל מטרה, תפוחי אדמה זהב יוקון, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סקווש קיץ Herbed וטורט תפוחי אדמה, Herbed פרמזן מרק תפוחי אדמה, ו סרטי סקווש קיץ עם לימון ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. חמאה שני 8 אינץ ' בקוטר מחבתות עוגה. להפריש 1/4 כוס בצל ירוק פרוס. לזרוק בצל ירוק שנותר, גבינה, קמח, טימין, מלח ופלפל בקערה בינונית כדי להתמזג.
שכבה 1/6 של תפוחי אדמה במעגלים קונצנטריים בתחתית מחבת מוכנה 1, חופפים מעט.
שכבה 1/4 של סקווש במעגלים קונצנטריים על גבי תפוחי אדמה.
מפזרים 1/6 של תערובת גבינה. חזור עם 1/6 תפוחי אדמה, ואז 1/4 של סקווש 1 כפית שמן.
מפזרים 1/6 של תערובת גבינה. למעלה עם 1/6 של תפוחי אדמה.
מפזרים 1/6 של תערובת גבינה ולחץ בעדינות כדי לשטח. חזור על הנוהל עם מחבת עוגה שנייה ותפוחי אדמה שנותרו, סקווש, שמן, ותערובת גבינה.
אופים עד תפוחי אדמה הם כמעט מכרז, על 40 דקות.
הסר רדיד; אופים שנחשפו עד הצבים מתחילים חום ותפוחי אדמה רכים, כ 25 דקות יותר. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה. מגניב. מכסים בנייר כסף וצינה. לחמם מחדש, מכוסה בנייר כסף, ב 350°f תנור עד מחומם דרך, כ 30 דקות.)
חותכים כל טורט לתוך טריזים.
מפזרים טריזים עם 1/4 כוס בצל ירוק; לשרת.