, המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצק עלים, ציפורן טחון, גבינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו טארט דלורית צלוי, תפוח צלוי, שאלוט וטארט גבינת עיזים, ו סקווש קלוי ומרק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים צדדים של סקווש לעשות צורה מלבנית. פרוס סקווש לתוך 6 (2 על 4 אינץ') מלבנים. לזרוק את הדלעת ב 1 כף שמן זית, מלח, פלפל, לפי הטעם, ציפורן הקרקע, וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקע
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
סטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סכין קילוף
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
אופים בתנור עד למכרז, כ 15 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
תפוח: פרוס את התפוחים לתוך 6 (2 על 4 אינץ') מלבנים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
5
חום 1 כף שמן במחבת לטחון מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף תפוחים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
6
לטגן עד מכרז, להיזהר לא לבשל יתר על המידה.
7
שאלות Compote: לקלף 7 שאלוט גדול ולזרוק ב 1 כף שמן, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
Compote
דַק-
8
מניחים במחבת צלייה ומכסים בנייר אלומיניום. צולים במשך כ 30 עד 45 דקות ב 350 מעלות F, או עד מכרז.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דק
9
הסר רדיד אלומיניום ולהמשיך לבשל במשך 10 דקות. במעבד מזון או בלנדר, מוסיפים בצלצלים עם טימין טרי קצוץ ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מניחים כל מלבן סקווש על גבי חתיכת בצק עלים. לעשות את אותו הדבר עם התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סכין קילוף
2
מניחים כמות שווה של גבינה כחולה על גבי הסקווש.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
סכין קילוף
3
מניחים את בצק עלים בתנור עד הדלעת ותפוח חמים, והגבינה הכחולה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
סכין קילוף
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים את קומפוט שאלוט על גבי הגבינה הכחולה ומקשטים את הצלחת עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
5
להפחית את החומרים בסיר עד סירופ. לסיים עם פלפל שחור סדוק טרי.;