סקווש קלוי וטארט תפוחים
, המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצק עלים, ציפורן טחון, גבינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו טארט דלורית צלוי, תפוח צלוי, שאלוט וטארט גבינת עיזים, ו סקווש קלוי ומרק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
חותכים צדדים של סקווש לעשות צורה מלבנית. פרוס סקווש לתוך 6 (2 על 4 אינץ') מלבנים. לזרוק את הדלעת ב 1 כף שמן זית, מלח, פלפל, לפי הטעם, ציפורן הקרקע, וסוכר חום.
אופים בתנור עד למכרז, כ 15 עד 25 דקות.
תפוח: פרוס את התפוחים לתוך 6 (2 על 4 אינץ') מלבנים.
חום 1 כף שמן במחבת לטחון מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף תפוחים, מלח ופלפל.
לטגן עד מכרז, להיזהר לא לבשל יתר על המידה.
שאלות Compote: לקלף 7 שאלוט גדול ולזרוק ב 1 כף שמן, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מניחים במחבת צלייה ומכסים בנייר אלומיניום. צולים במשך כ 30 עד 45 דקות ב 350 מעלות F, או עד מכרז.
הסר רדיד אלומיניום ולהמשיך לבשל במשך 10 דקות. במעבד מזון או בלנדר, מוסיפים בצלצלים עם טימין טרי קצוץ ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מניחים כל מלבן סקווש על גבי חתיכת בצק עלים. לעשות את אותו הדבר עם התפוחים.
מניחים כמות שווה של גבינה כחולה על גבי הסקווש.
מניחים את בצק עלים בתנור עד הדלעת ותפוח חמים, והגבינה הכחולה נמסה.
מניחים את קומפוט שאלוט על גבי הגבינה הכחולה ומקשטים את הצלחת עם הרוטב.
להפחית את החומרים בסיר עד סירופ. לסיים עם פלפל שחור סדוק טרי.;