, המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצק עלים, ציפורן טחון, גבינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו טארט דלורית צלוי, תפוח צלוי, שאלוט וטארט גבינת עיזים, ו סקווש קלוי ומרק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים צדדים של סקווש לעשות צורה מלבנית. פרוס סקווש לתוך 6 (2 על 4 אינץ') מלבנים. לזרוק את הדלעת ב 1 כף שמן זית, מלח, פלפל, לפי הטעם, ציפורן הקרקע, וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקע
כָּתֵף
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סכין קילוף
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
אופים בתנור עד למכרז, כ 15 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
תפוח: פרוס את התפוחים לתוך 6 (2 על 4 אינץ') מלבנים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
5
חום 1 כף שמן במחבת לטחון מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף תפוחים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
לטגן עד מכרז, להיזהר לא לבשל יתר על המידה.
7
שאלות Compote: לקלף 7 שאלוט גדול ולזרוק ב 1 כף שמן, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספת
Compote
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
8
מניחים במחבת צלייה ומכסים בנייר אלומיניום. צולים במשך כ 30 עד 45 דקות ב 350 מעלות F, או עד מכרז.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דק
9
הסר רדיד אלומיניום ולהמשיך לבשל במשך 10 דקות. במעבד מזון או בלנדר, מוסיפים בצלצלים עם טימין טרי קצוץ ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
שמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מניחים כל מלבן סקווש על גבי חתיכת בצק עלים. לעשות את אותו הדבר עם התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סכין קילוף
2
מניחים כמות שווה של גבינה כחולה על גבי הסקווש.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
סכין קילוף
3
מניחים את בצק עלים בתנור עד הדלעת ותפוח חמים, והגבינה הכחולה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
סכין קילוף
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים את קומפוט שאלוט על גבי הגבינה הכחולה ומקשטים את הצלחת עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
עצם הודו וצוואר הודו
שמנת מתוקה נוספת
5
להפחית את החומרים בסיר עד סירופ. לסיים עם פלפל שחור סדוק טרי.;