סקונס אפרסק
סקונס אפרסק עשוי להיות בדיוק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. תמורת 34 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 182 קלוריות . המתכון הזה משרת 8. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך אבקת אפייה, מלח, אפרסקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סקונס גבינה ותירס , סקונס חיטה של פאי תפוחים , סקונס אוכמניות ותפוז מייפל .
הוראות
מערבבים בקערה את הקמח, 1/2 כוס סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
חותכים פנימה חמאה עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים.
מוסיפים שמנת חמוצה, אפרסקים ווניל; מערבבים רק עד להרטיב.
הופכים בצק על משטח מקומח; ללוש בעדינות 4-5 פעמים (הבצק יהיה דביק). מחלקים את הבצק לשניים; לטפוח בעדינות כל חלק לתוך 8 אינץ'. עיגול על תבנית מצופה בספריי בישול.
חותכים כל אחד לארבעה טריזים; הפרידו טריזים מעט.
מברישים את החלק העליון בחלב; מפזרים את יתרת הסוכר.
אופים ב-400 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להזהבה.