סקונס מנגו קולדה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו סקונס מנגו קולדה. תמורת 42 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 359 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם קוקוס, סוכר חום, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פינה קולדה קפואה בשלושה מרכיבים , אגס עלום אלגנטי בצוף מנגו פיקנטי עם גלידת מנגו , ומנגו צ'יה טבעוני מנגו קוקוס אייס פופס .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים תערובת ביסקוויטים וסוכר חום.
חותכים פנימה 2 כפות חמאה עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. מערבבים פנימה תערובת פינה קולדה רק עד להרטבה. מקפלים פנימה מנגו.
הופכים על משטח מקומח; ללוש 10 פעמים. טפח לתוך 9-in. x 7 אינץ'. מַלבֵּן.
חותכים ל-10 מלבנים; מפרידים מלבנים ומניחים על תבנית אפייה משומנת. ממיסים את החמאה הנותרת; להבריש מעל סקונס.
אופים ב-400 מעלות למשך 12 דקות.
מפזרים קוקוס ואגוזים; אופים 2-4 דקות יותר או עד להזהבה.