סקייט Grenobloise הוא pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה, צלפים, קרוטונים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: סקייט Grenobloise, פורל Grenobloise, ו פורל Grenobloise.
הוראות
1
PREP
2
שים את הקמח בקערה הרדודה ותבלע אותו במלח ופלפל. לדלות את הדגים בקמח ולנער את העודף. לתבל מחדש את הדגים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
דגים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
קוק
4
במחבת סאוט, חום 1 כף (14 גרם) של החמאה על חום בינוני גבוה. כאשר החמאה מוקצפת ושוככת, מוסיפים את הדגים ומבשלים על חום גבוה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
להוסיף 1 כף יותר (14 גרם) של חמאה ולהפוך את הדגים, בישול בצד השני במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
דגים
6
תעביר את הדג למגש ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
דגים
7
סיום
8
זרוק את החמאה מן המחבת ולאחר מכן להוסיף את הנותרים 2 כפות (28 גרם) של חמאה. מבשלים מעל חום גבוה עד שהוא קצף ושוכך, ולאחר מכן להוסיף את הצלפים ואת קרוטונים. מבשלים 30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את מיץ לימון ופטרוזיליה. (אתה יכול להוסיף את קטעי לימון בשלב זה גם כן.)
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.