סקלופיני עגל של שרה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צליופיני עגל של שרה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 852 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. אם יש לך קציצות עגל, עלי מרווה, פונטינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב marsala אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דביק כתום & פודינג marsala כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו צדפות עגל, סקלופיני עגל הטוב ביותר, ו גלופיני עגל W / Lemon & Capers (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מחממים שמן זית במחבת כבדה בגודל 12 אינץ'. בעוד שמן הוא חימום, לחפור קציצות עגל בקמח, 2 בכל פעם, מתנער עודף קמח. לטגן במהירות את העגל עד רק מבושל דרך, 1 עד 1 1 1/2 דקות בכל צד.
העברה למחבת אפייה רדודה ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
מחבת Deglaze עם Marsala ומניות עוף ולתת להפחית מעט. למעלה כל cutlet עם 3 עלי מרווה, 2 פרוסות prosciutto, ו 4 פרוסות Fontina.
יוצקים את רוטב המחבת על קציצות ואופים בתנור, מכוסה, במשך כ 10 דקות.