קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

סקלופיני עגל של שרה

סקלופיני עגל של שרה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צליופיני עגל של שרה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 852 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. אם יש לך קציצות עגל, עלי מרווה, פונטינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב marsala אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דביק כתום & פודינג marsala כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו צדפות עגל, סקלופיני עגל הטוב ביותר, ו גלופיני עגל W / Lemon & Capers (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים שמן זית במחבת כבדה בגודל 12 אינץ'. בעוד שמן הוא חימום, לחפור קציצות עגל בקמח, 2 בכל פעם, מתנער עודף קמח. לטגן במהירות את העגל עד רק מבושל דרך, 1 עד 1 1 1/2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
העברה למחבת אפייה רדודה ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מחבת Deglaze עם Marsala ומניות עוף ולתת להפחית מעט. למעלה כל cutlet עם 3 עלי מרווה, 2 פרוסות prosciutto, ו 4 פרוסות Fontina.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
פרושוטופרושוטו
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים את רוטב המחבת על קציצות ואופים בתנור, מכוסה, במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות