סרדין רילטס
בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. נסו {Redux} ים מה שאתה כבר חסר - סרדין משומר: טוסטים סרדינים פשוטים, פסטה ברוטב סרדין (פסטה קון סרדין סיציליאנו), ו Rillettes (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הסרדינים מהפחיות. באמצעות סכין קטנה וחדה, לפתוח בזהירות כל אחד במורד הבטן והגב, לקפל אותם פתוח כדי לחשוף את עמוד השדרה.
לחתוך ולזרוק את כל זנבות. תניח בצד.
מערבבים את גבינת שמנת, שאלוט, בצל ירוק, תערובת עשבי תיבול:
מניחים את גבינת שמנת או Neufchâtel בקערה בינונית. מקפלים ומערבבים עם מרית גומי עד חלקה.
מוסיפים את שאלוט, בצל ירוק, עשבי תיבול טריים, ואת רוב סיד או מיץ לימון, ערבוב לתוך הגבינה עם המרית.
מוסיפים את הסרדינים חסרי העצמות לתערובת הגבינה. השתמש במזלג כדי לרסק את הסרדינים ולערבב לתוך הגבינה.
מוסיפים קאיין, מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים עוד מיץ לימון או לימון לפי הטעם.
או להגיש מיד (דורי מציע מצמרר לפחות 2 שעות, אבל אני לא מצאתי את זה הכרחי), או צמרמורת. יכול לפצות עד יומיים קדימה אם אתה מכסה בזהירות עם ניילון נצמד כך שאין חשיפה לאוויר, וצינה.
מגישים על קרקרים, לחם, מקלות סלרי, או כמילוי עגבניות שרי.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם בחירה מצוינת עבור Rillettes. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. אתה יכול לנסות יין בלסימה מוגז. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
![Bellissima נוצץ עלה]()
Bellissima נוצץ עלה
זהו רוזה אלגנטי, בהיר, עם רמזים של תות ואשכולית, וקצף רך, מתמשך. ברגע האחרון, בליסימה רוזנת נוצצת זוגות מושלם עם סלמון מעושן, רכיכות, ומאכלי ים מתאבנים כגון טרטר טונה, סושי וסשימי.