סרדינים טריים עם קרום פירור של שני זיתים
סרדינים טריים עם שני זיתים פירורי לחם קרום הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 842 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שמן זית, רוזמרין, זיתים נרפאו בשמן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 85%. מתכונים דומים: קציצות הודו עם פרמזן לחם-קרום פירור, סלמון מבושל לאט עם פירורי לחם זית מפזרים, ו לחם פוקצ'ה מרעה עם זית שחור ורוזמרין טרי.
הוראות
מורחים את הסרדינים פתוחים על תבנית אפייה גדולה, צד העור למטה. בקערה בינונית, משלבים את פירורי הלחם, זיתים ירוקים ושחורים, 1/2 כפות שמן הזית והרוזמרין ומתבלים במלח ופלפל. למעלה כל סרדין עם 2 כפות ערמות של פירורי הלחם, הקשה עליהם לדבוק.
מחלקים את הנותרים 1/2 כף שמן זית בין 2 מחבת ovenproof מקל גדול. מסדרים 6 סרדינים בכל מחבת, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בתחתית מבושל דרך, 3 עד 4 דקות.
הגדר את המחבתות תחת broiler, 1 בכל פעם במידת הצורך, ו לצלות במשך 1 עד 2 דקות, או עד פירורי הלחם הם זהב פריך.
מגישים את הסרדינים מיד עם טריזי לימון.
מנה אחת קלוריות 380 קק " ל, שומן כולל 4 gm, שומן רווי 6 gm
המלצת יין: הטעמים האסרטיביים של הסרדינים והזיתים זקוקים ליין לבן נקי, חד ונעים לניגוד. חפש יין צרפתי מבוסס סוביניון בלאן, כגון רוזן לפונד סנקרה 1996 או 1997 מישל לינץ ' סוביניון בלאן מבורדו.