קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

סרדינים ים תיכוניים עם לימון ושום

סרדינים ים תיכוניים עם לימון ושום
סרדינים ים תיכוניים עם לימון ושום דורשים כ -30 דקות מתחילתם ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 657 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -64 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.43 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מתאים גם כמנה עיקרית זולה למדי. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לחנות וקנו רוטב חריף, מיץ לימון, פלפל קאיין ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת גלוטן ופסקטריאנית . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספונקולרי של 49% , וזה ציון מוצק. מתכונים דומים: פסטה סרדינים ספרדית , מרק שעועית לבנה ושום עם תרד ופרושוטו פריך וטוסטים רוזמרין-שום , ועוף צלוי לימון, שום וטימין - שיטה מהירה וקלה .

הוראות

1
ערבבו בקערה את המיונז, היוגורט, החמוצים, הפלפל האדום, הבצל, הצלפים, מיץ הלימון, הטרגון, העירית, הרוטב החריף ופלפל הקאיין. תבלו במלח ופלפל. ערבבו היטב, כסו והכניסו למקרר למשך 15 עד 20 דקות כדי לאפשר לטעמים להתאחד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
לסרדינים: מחממים גריל לחום גבוה. שוטפים את הסרדינים במים קרים ומייבשים בטפיחות קלות בעזרת מגבות נייר. מתבלים את חלל כל סרדין במלח ופלפל, לאחר מכן מניחים גבעול טימין ואורגנו בתוך כל אחד יחד עם כמה פרוסות לימון ושום. מתבלים את החלק החיצוני במלח ופלפל. קושרים בזהירות את הסרדינים בחוט קצבים כדי לשמור עליהם סגורים במהלך הצלייה. נגבו את רשתות הגריל במגבת טבולה בשמן לניקוי וליצירת משטח מונע הידבקות. מניחים בזהירות את הסרדינים על פני הרשתות וצולים במשך 3 עד 4 דקות, עד שהקליפה נפתחת ונשרפת בקצוות. בעזרת מרית, הופכים בזהירות את הסרדינים וצולים במשך 2 עד 3 דקות נוספות עד שהם יתבשלו לחלוטין. לאחר מכן, מוציאים לצלחת ושומרים חמים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סרדיניםסרדינים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
3
מגישים את הסרדינים מצופים בטרטר חריף.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים