סרדינים ים תיכוניים עם לימון ושום
סרדינים ים תיכוניים עם לימון ושום דורשים כ -30 דקות מתחילתם ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 657 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -64 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.43 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מתאים גם כמנה עיקרית זולה למדי. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לחנות וקנו רוטב חריף, מיץ לימון, פלפל קאיין ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת גלוטן ופסקטריאנית . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספונקולרי של 49% , וזה ציון מוצק. מתכונים דומים: פסטה סרדינים ספרדית , מרק שעועית לבנה ושום עם תרד ופרושוטו פריך וטוסטים רוזמרין-שום , ועוף צלוי לימון, שום וטימין - שיטה מהירה וקלה .
הוראות
ערבבו בקערה את המיונז, היוגורט, החמוצים, הפלפל האדום, הבצל, הצלפים, מיץ הלימון, הטרגון, העירית, הרוטב החריף ופלפל הקאיין. תבלו במלח ופלפל. ערבבו היטב, כסו והכניסו למקרר למשך 15 עד 20 דקות כדי לאפשר לטעמים להתאחד.
לסרדינים: מחממים גריל לחום גבוה. שוטפים את הסרדינים במים קרים ומייבשים בטפיחות קלות בעזרת מגבות נייר. מתבלים את חלל כל סרדין במלח ופלפל, לאחר מכן מניחים גבעול טימין ואורגנו בתוך כל אחד יחד עם כמה פרוסות לימון ושום. מתבלים את החלק החיצוני במלח ופלפל. קושרים בזהירות את הסרדינים בחוט קצבים כדי לשמור עליהם סגורים במהלך הצלייה. נגבו את רשתות הגריל במגבת טבולה בשמן לניקוי וליצירת משטח מונע הידבקות. מניחים בזהירות את הסרדינים על פני הרשתות וצולים במשך 3 עד 4 דקות, עד שהקליפה נפתחת ונשרפת בקצוות. בעזרת מרית, הופכים בזהירות את הסרדינים וצולים במשך 2 עד 3 דקות נוספות עד שהם יתבשלו לחלוטין. לאחר מכן, מוציאים לצלחת ושומרים חמים עד להגשה.
מגישים את הסרדינים מצופים בטרטר חריף.