סרדינים ממולאים בעלים ענבים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 646 קלוריות. אם יש לך סרדינים, עלי ענבים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עלי ענבים ממולאים, עלי ענבים ממולאים, ו עלי ענבים ממולאים.
הוראות
1
מבשלים את האורז בסיר גדול של מים רותחים מומלחים קלות במשך כ 20 דקות, או עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מסננים, שוטפים מתחת למים זורמים קרים, ומתנקזים שוב.
מרכיבים שתצטרך
מים
3
מערבבים את האורז, צנוברים, דומדמניות, פטרוזיליה, מנטה, שמיר, ומיץ לימון. מתבלים במלח וקורטוב של פלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
מיץ לימון
צנוברים
דומדמניות
פטרוזיליה
שמיר
מנטה
אורז
מלח
4
מחלקים את המילוי בין הסרדינים, אריזה בחוזקה לתוך כל חלל. לעטוף בחוזקה כל סרדין עם עלה גפן.
מרכיבים שתצטרך
סרדינים
מילוי
5
מברשת קלות עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
6
מחממים מטגן או בונים אש חמה בגריל חיצוני. לצלות או לצלות את הסרדינים, פונה פעם אחת, במשך 4-5 דקות, עד בשר הסרדינים אטום (פתוח אחד כדי לבדוק).