קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות40
ציון בריאות7
מגזין

סרטן אימפריאל עם פלפל אדום

סרטן אימפריאל עם פלפל אדום
, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 47 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך בגט, פלפל, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סרטן קיסרי, אולני אין קיסרי סרטן, ו סרטן הים אימפריאל.

הוראות

1
בסיר, להמיס 2 כפות של החמאה על חום מתון. מערבבים את הקמח כדי להפוך את הדבק. בהדרגה לטאטא את החלב עד חלקה ומבשלים, לטאטא, עד הרוטב מתעבה. להפחית את החום נמוך לבשל, לטאטא, עד לא טעם floury נשאר, על 7 דקות. מתבלים את השמל במלח ופלפל. לכסות ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
במחבת, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
מוסיפים את הפלפל ומבשלים עד מתרכך, 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפלפלפל
5
בקערת נירוסטה, לטאטא את חלמוני הביצה עם מיץ לימון. הגדר את הקערה מעל (לא ב) סיר של מים רותחים לטאטא כל הזמן עד מעובה, 2 דקות; להסיר מן החום לאט לטאטא 6 כפות של חמאה מומסת עד צורות רוטב חלקה. מקפלים פנימה את השמל ואת גרידת הלימון. מתבלים במלח, פלפל ורוטב חריף.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
רוטב חריףרוטב חריף
חמאהחמאה
פלפלפלפל
רוטברוטב
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מחממים את המטגן. הגדר מתלה אחד 6 אינץ 'מהחום ומתלה אחר 10 אינץ' מהחום. חמאה 9 על 9 אינץ ' צלחת אפייה קרמיקה. בקערה, לשלב את בשר סרטנים, בצל ופלפל פעמון. בעדינות לקפל ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בשר סרטניםבשר סרטנים
חמאהחמאה
בצלבצל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
קערהקערה
7
לגרד את תבנית אפייה מוכן. צלייה על המדף העליון במשך 3 דקות, עד השחמה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מעבירים את צלחת האפייה למדף התחתון ולצלות במשך 4 דקות ארוכות יותר, עד חם לאורך כל.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מגישים עם טוסט באגט.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.