סרטן אימפריאל עם פלפל אדום
, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 47 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך בגט, פלפל, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סרטן קיסרי, אולני אין קיסרי סרטן, ו סרטן הים אימפריאל.
הוראות
בסיר, להמיס 2 כפות של החמאה על חום מתון. מערבבים את הקמח כדי להפוך את הדבק. בהדרגה לטאטא את החלב עד חלקה ומבשלים, לטאטא, עד הרוטב מתעבה. להפחית את החום נמוך לבשל, לטאטא, עד לא טעם floury נשאר, על 7 דקות. מתבלים את השמל במלח ופלפל. לכסות ולהסיר מהחום.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד שקוף.
מוסיפים את הפלפל ומבשלים עד מתרכך, 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
בקערת נירוסטה, לטאטא את חלמוני הביצה עם מיץ לימון. הגדר את הקערה מעל (לא ב) סיר של מים רותחים לטאטא כל הזמן עד מעובה, 2 דקות; להסיר מן החום לאט לטאטא 6 כפות של חמאה מומסת עד צורות רוטב חלקה. מקפלים פנימה את השמל ואת גרידת הלימון. מתבלים במלח, פלפל ורוטב חריף.
מחממים את המטגן. הגדר מתלה אחד 6 אינץ 'מהחום ומתלה אחר 10 אינץ' מהחום. חמאה 9 על 9 אינץ ' צלחת אפייה קרמיקה. בקערה, לשלב את בשר סרטנים, בצל ופלפל פעמון. בעדינות לקפל ברוטב.
לגרד את תבנית אפייה מוכן. צלייה על המדף העליון במשך 3 דקות, עד השחמה.
מעבירים את צלחת האפייה למדף התחתון ולצלות במשך 4 דקות ארוכות יותר, עד חם לאורך כל.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.