סרטן בנדיקט על עוגיות לימון צ'ייב
צריך ארוחת בוקר פסקטריאנית? סרטן בנדיקטוס על ביסקוויטים לימון צ'ייב יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 443 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, חלמונים ביצה, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגיות לימון-צ'ייב, צ'ייב ועוגיות לימון, ו סרטן בנדיקטוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר קלף ומניח אותו בצד.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, מלח, וסודה לשתייה יחד בקערה גדולה לאוורר ולשלב.
מוסיפים את חתיכות החמאה וזורקים רק כדי לצפות אותם בתערובת הקמח.
מניחים את הקערה במקפיא במשך 10 דקות.באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, ועובד במהירות כדי לא לרכך את החמאה, לחתוך את החמאה לתוך החומרים יבשים עד שהוא חתיכות בגודל אפונה.
טפטוף בחלב, להוסיף את עירית וגרידת לימון, ומערבבים עם כף עץ רק עד בצק לח, שאגי מגיע יחד.לטפוח את הבצק לדיסק ולחלק אותו ל 6 מנות שוות (כ 1/2 כוס כל אחד). לטפוח כל חלק לתוך דיסק 2-1 / 2-אינץ 'רחב ולמקם אותם על תבנית אפייה מוכן, ריווח אותם על 2 אינץ' זה מזה.
אופים עד הביסקוויטים עלו והם חום זהוב על גבי, על 15 עד 16 דקות.
להעביר מתלה תיל כדי להתקרר בזמן שאתה עושה את רוטב hollandaise ולקטוף את הביצים.לרוטב הולנדז: למלא סיר גדול רבע הדרך מלא במים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום גבוה.
מניחים את חלמוני ביצה ומיץ לימון בבלנדר להתמזג על מהירות בינונית עד התערובת מאירה בצבע, על 30 שניות.להפחית את מהירות הבלנדר נמוך, להסיר את הכובע הקטן מן המכסה (מכסה לשפוך), לאט לטפטף בכל החמאה המומסת. כבה את הבלנדר, להוסיף את המלח הנמדד ופלפל, ואת הדופק כדי combine.To שמור על רוטב הולנדז חם, מניחים את קנקן בלנדר ישירות במים החמים השמורים בזמן שאתה לצוד את הביצים.עבור ביצים עלומות: להביא את המים הנמדדים לרתיחה בסיר בינוני מעל חום גבוה (המים צריכים להיות לפחות 2 אינץ ' עמוק). להפחית את החום לנמוך כדי לשמור על המים בבית רתיחה חשופה. מערבבים בחומץ.לשבור ביצה 1 לתוך כוס קטנה או ramekin. בעדינות להחליק את הביצה לתוך המים רותחים. חזור עם 5 הביצים הנותרות, וודא כי שטח אותם באופן שווה במים. לבשל עד הלבנים הם רק להגדיר, על 3 דקות. הרם את הביצים מהמים עם כפית מחוררת.
חותכים כל ביסקוויט מקורר במחצית ומניחים את החצאים התחתונים על צלחות הגשה.
מניחים את בשר הסרטן במחבת בינונית על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התחמם, על 6 עד 8 דקות. מחלקים את הסרטן בין חצי הביסקוויט התחתון.באמצעות כף מחוררת, להסיר את הביצים מן המים החמים. כתם כל עודף מים מהחלק התחתון של הכף עם מגבת נייר או מגבת מטבח ולהחליק את הביצים על הסרטן. למעלה את הביצים עם הכמות הרצויה של רוטב hollandaise (ייתכן שנשאר לך קצת כדי לשרת בצד). מניחים את צמרות הביסקוויט על צידי Benedicts, מפזרים עירית, ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.