אם יש לכם אספרגוס, אבקת צ'ילי, לבבות רומיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: סרטן לואי, סרטן לואי, ו סרטן לואי.
הוראות
1
בקערה, לטאטא את המיונז עם קטשופ, רליש, מיץ לימון, שום, טבסקו, רוטב ווסטרשייר, פפריקה ואבקת צ ' ילי ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
3
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את האספרגוס עד רך, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
ניקוז ומגניב.
5
מסדרים את הרומיין, מלפפון, צנוניות, עגבניות, ביצים ואספרגוס על מגש. למעלה עם חתיכות גדולות של בשר סרטנים ומגישים, עובר את הרוטב ליד השולחן.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.