סרטן נהרות טמפורה.
אם יש לכם בצל ירוק, מיץ ליים, חומץ יין אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו טמפורה דונבורי-גיד-קערת אורז טמפורה, סרטנים חלפיניו גבינה Cornbread עם סרטנים Etouffee, ו טמפורה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להתחיל, מחממים את השמן בסיר גדול או טיגון עמוק ל 375 מעלות f לטיגון הסרטנים.
עבור הבלילה: בקערת ערבוב, לערבב את הקמח, אבקת אפייה, עמילן תירס ומלח יחד, מיזוג טוב. לאחר מכן, מוסיפים את הביצה ומערבבים לשלב. ואז מוסיפים את מי הסודה ומערבבים בפעם האחרונה. שמור על הבלילה קר עד מוכן לשימוש ומערבבים שוב לפני כל שימוש.
לרוטב: בקערה, באמצעות מקציף יד, למזג את התירס, מיונז ומיץ ליים, להקציף יחד היטב לערבב רוטב שווה. ואז מוסיפים את הבצל, וקצת מלח, פלפל שחור וקיין לפי הטעם.
לסרטנים: לפצל באופן שווה את הסרטנים לשתי מנות. מעיל את המחצית הראשונה עם הבלילה, ומניח בשמן שחומם מראש. מבשלים עד רך וזהוב חום, 2 עד 3 דקות.
הסר מן הטיגון וחזור על התהליך עם הסרטנים הנותרים.
מגישים עם טריזי לימון ורוטב מוכן.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, Muscadet, פינו גריג ' יו., ריזלינג, יין מבעבע
שרדונה, Gruener Veltliner, Muscadet הן אפשרויות נהדרות עבור סרטנים. למרות שמנות ים שונות בהחלט יכולות לקרוא ליינות שונים, בדרך כלל יין לבן פריך, בעל גוף בהיר או יין לבן נוצץ יעשה את העבודה ולא יטביע שום טעמים עדינים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.