קושימומחה
מוכן ב49 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

סרטנים א לה פלנצ'ה עם קונפי שום ולימון

סרטנים א לה פלנצ'ה עם קונפי שום ולימון
סרטנים א לה פלנצ'ה עם קונפי שום ולימון הוא א ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי ומספק כ 6 מנות. למנה העיקרית הזו יש 887 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורש לימונים, טימין, סוכר, סרטנים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 49 שעות ו -25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 32%. ציון זה הוא רע למדי. סרטנים עם לימון, צ'ילי, שום ופטה, סרטני כתם שום מעל ריזוטו עשבי לימון, ו שרימפס פרמזן שום עם פרוסות לימון בגריל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
על מנדולינה יפנית פורסים את השום דק ככל האפשר; הוא צריך להיות שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
2
מחממים 2 כוסות שמן צמחי בתנור הולנדי גדול וכבד ל -250 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
מוסיפים את השום הפרוס ומבשלים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
קלף וטבע את הסרטנים והשאיר את חלקי הראש והזנב שלמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6
מחממים 2 כפות שמן צמחי במחבת מטגנת גדולה על אש גבוהה עד שהשמן כמעט מעשן. מתבלים 6 סרטנים במלח ופלפל ומוסיפים לשמן חם. מבשלים 1 דקה בכל צד ולאחר מכן להעביר מגבת נייר לניקוז. חזור על הפעולה עד שכל הסרטנים מבושלים, הוסף עוד שמן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מסדרים סרטנים על צלחת ומזלפים את קונפי הלימון בעזרת מעט מהשמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מפזרים שבבי שום ופטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
9
הכינו את קונפי הלימון כמה ימים מראש. פורסים את הלימונים לאורכם ומניחים בסיר נירוסטה.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מוסיפים את כל שאר החומרים, למעט שמן זית, מכסים במים קרים ומביאים לרתיחה על אש בינונית. הפחיתו את האש כדי לשמור על רתיחה איטית; יותר מדי חום יגרום ללימון להתפרק. מבשלים במשך 15 דקות ואז יוצקים לצנצנות בנייה מחוטאות. חותם ולתת מגניב במקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
11
כשמוכנים לשימוש, מגרדים בעזרת סכין את שקע הלימונים וחותכים את העור לקוביות קטנות. לטבול בשמן זית כמה שעות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

שרימפס עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מיגל טורס לאס מולאס סוביניון בלאן רזרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
מיגל טורס לאס מולאס סוביניון בלאן רזרבה
מיגל טורס לאס מולאס סוביניון בלאן רזרבה
צהוב חיוור עם ניחוחות המזכירים פירות טרופיים בשלים עם נגיעות הדרים. חיך משיי עם מבנה חומצה טוב טעם לוואי ארוך. זוג עם דגים אפויים או בגריל או מנות דגים עם רטבים עדינים.