סרטנים אבוקדו
הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו סרטנים, פטרוזיליה שטוחה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . עם כפית נסו סרטנים אבוקדו, סרטנים, אבוקדו ועדשים, ו סרטנים כמונים בגריל עם סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחית את האבוקדו, גרידת לימון, מיץ לימון, סוכר ופטרוזיליה יחד בקערה. תניח בצד.
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית-נמוכה; מבשלים את השום בשמן החם עד מעט השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים את הסרטנים ומגבירים את החום למדיום. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומערבבים את הסרטנים מעל חום בינוני עד שהם מתחילים לשנות צבע. להפחית את החום לנמוך. מערבבים את תערובת האבוקדו לתוך הסרטנים; לבשל עד האבוקדו מחומם לחלוטין, על 2 דקות.
מקשטים עם קצת פלפל שחור להגיש.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו