קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

סרטנים ביגינט עם רוטב טבילה קייג'ון

סרטנים ביגינט עם רוטב טבילה קייג'ון
Beignets של סרטנים עם רוטב קייג'ון לוקח בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-24 מנות. מתאבנים זה מכיל 210 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -20 גרם שומן למנה. תמורת 29 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח, חמאה, שמן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הקריאולית הזו. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 28% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו Beignets עם אבקת חמאה עם רוטב טבילה פטל ושוקולד , Beignets ו- Bourbon Street Beignets .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את הביצה, הסרטנים, הבצלים, החמאה, המלח והקאיין. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
סרטן נהרות.סרטן נהרות.
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
במחבת חשמלית או בטיגון עמוק מחממים שמן ל-375 מעלות. זרוק כפות של בלילה, כמה בכל פעם, לתוך שמן חם. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
בקערה קטנה מערבבים את המיונז, הקטשופ, החזרת אם רוצים ורוטב הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מגישים עם בייגנטים.