סרטנים פירורי תפוח
Croustades פירור תפוח עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, קינמון טחון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו סרטנים תפוחים, סרטנים תפוחים עם סוכר חום-גלידת בורבון, ו עוגת פירורים ריבס ופאי פירור תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, כפית קלות 1 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב 1 קמח כוס 1/8 מלח כפית בקערה בינונית; לחתוך 3 כפות חמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
להוסיף 3 1/2 כפות מי קרח; מערבבים רק עד לח. להפוך את הבצק על משטח משוריין בכבדות; ללוש קלות 5 פעמים. מחלקים בצק ל 2 מנות שוות.
מניחים כל מנה בצק בין 2 יריעות של ניילון נצמד; מגלגלים כל מנה בצק, עדיין מכוסה, למעגל 8 אינץ'. צ ' יל 10 דקות. לחשוף בצק; מניחים עיגולים בצק על גיליון אפייה מרופד בנייר קלף.
כדי להכין מילוי, לשלב תפוח ומיץ; לזרוק מעיל.
מוסיפים 1/4 כוס סוכר, 1 כף קמח, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית קינמון; לזרוק לשלב.
מניחים חצי מתערובת תפוחים במרכז כל עיגול בצק, משאירים גבול 2 אינץ'; מקפלים קצוות בצק למרכז, לוחצים בעדינות לאטום (הבצק יכסה רק חלקית את תערובת התפוח).
שלב 1 כף מים ביצה לבן; תערובת מברשת בעדינות מעל הקרום.
כדי להכין ציפוי, לשלב 2 כפות קמח, 1 כף סוכר, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית קינמון; לחתוך 1 1/2 כפיות חמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מפזרים תערובת שווה על תערובת תפוחים במרכז כל סרטנים.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד הזהב.