סריג-עוגת אוכמניות
אם יש לך אוכמניות, ביצה, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: סריג-עוגת בלקברי למעלה {סריג למעלה pie photo tutorial}, סריג-עוגת אוכמניות, ו סורגים של Blackberry.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F עם תבנית אפייה על המדף האמצעי. בקערה גדולה, לזרוק את האוכמניות, סוכר, קורנפלור, מיץ לימון גרידת לימון.
בואו לעמוד, ערבוב ומחצה גס מדי פעם, 20 דקות.
להכניס סיבוב אחד של בצק לצלחת פאי בגודל 9 אינץ'. לקצץ את הקצוות, עוזב 1/2 אינץ ' אוברנג. להכניס למקרר בזמן שאתה ממשיך.
חותכים את חתיכת הבצק הנותרת לאחת עשרה רצועות ברוחב 11/4 אינץ ' בקירוב.
כפית את תערובת הבלקברי לתוך קליפת העוגה. נקד את החלק העליון עם החמאה. מסדרים את רצועות הבצק בתבנית סריג על גבי המילוי וגוזמים את הרצועות קרוב לקצה המחבת; מתגלגלים ומוחצים את הקצה. קלות להכות את הביצה עם 1 כף מים ומברשת על החלק העליון והקצה של העוגה.
מניחים את העוגה על תבנית האפייה החמה בתנור ואופים עד המילוי מבעבע, 45 דקות עד 1 שעה. אם הקרום חומים מהר מדי, מכסים אותו בנייר כסף וממשיכים לאפות.
תן לעוגה להתקרר לפני ההגשה.
מצא סריג איך, או פשוט להניח חצי רצועות הבצק באופן שווה על העוגה ולסדר את הרצועות שנותרו באלכסון על פני אותם.