סתיו כרוב ובורשט בשר מעושן
צריך ללא גלוטן ומרק טבעוני? כרוב סתיו ובורשט בשר מעושן יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לך עגבניות, כרוב, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו בורשט עם בשר, בורשט עם בשר, ו כרוב אדום בורשט (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הכרוב לרבעים לאורכו דרך הליבה. לקצץ ולהשליך את הליבה מכל רבעון.
חותכים את הכרוב לרוחב לפרוסות דקות.
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הכרוב, בצל, שום ומלח ומערבבים כדי לצפות את הירקות בשמן.
יוצקים 1/2 כוס מים ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב והבצל מכרזים, 12 עד 15 דקות.מערבבים את הפסטרמה, עגבניות, חומץ וסוכר.
יוצקים מספיק מים נוספים כדי לכסות את התערובת על 1 אינץ ' ולהביא אותו לרתיחה מעל חום גבוה. להקטין את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה. לרפרף את הקצף שעולה לחלק העליון של בורשט. לבשל, חשופה, עד הכרוב הוא רך מאוד ואת הטעמים לבוא יחד, על 1 שעה.
מגישים מיד, או לקרר, מכוסה, עד 5 ימים.נסה את מתכונים אלה מרק על מזון הרפובליקה: מרק כרוב חמוץ מתוק עם מתכון שמיר
צ ' רלסטון במיה מרק מתכון
מתכון מרק מצות כדור מקסיקני