קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות11
מגזין

סתיו כרוב ובורשט בשר מעושן

סתיו כרוב ובורשט בשר מעושן
צריך ללא גלוטן ומרק טבעוני? כרוב סתיו ובורשט בשר מעושן יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לך עגבניות, כרוב, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו בורשט עם בשר, בורשט עם בשר, ו כרוב אדום בורשט (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הכרוב לרבעים לאורכו דרך הליבה. לקצץ ולהשליך את הליבה מכל רבעון.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
2
חותכים את הכרוב לרוחב לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
3
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את הכרוב, בצל, שום ומלח ומערבבים כדי לצפות את הירקות בשמן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ל-1 אננסל-1 אננס
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
יוצקים 1/2 כוס מים ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב והבצל מכרזים, 12 עד 15 דקות.מערבבים את הפסטרמה, עגבניות, חומץ וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פסטרמהפסטרמה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ל-1 אננסל-1 אננס
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
יוצקים מספיק מים נוספים כדי לכסות את התערובת על 1 אינץ ' ולהביא אותו לרתיחה מעל חום גבוה. להקטין את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה. לרפרף את הקצף שעולה לחלק העליון של בורשט. לבשל, חשופה, עד הכרוב הוא רך מאוד ואת הטעמים לבוא יחד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בורשטבורשט
ל-1 אננסל-1 אננס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
מגישים מיד, או לקרר, מכוסה, עד 5 ימים.נסה את מתכונים אלה מרק על מזון הרפובליקה: מרק כרוב חמוץ מתוק עם מתכון שמיר
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
שמירשמיר
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
8
צ ' רלסטון במיה מרק מתכון
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
9
מתכון מרק מצות כדור מקסיקני
מרכיבים שתצטרך
מצותמצות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)