קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

עגבניות ומוצרלה ברוסקטה עם שמן בזיליקום

עגבניות ומוצרלה ברוסקטה עם שמן בזיליקום
עגבניות ומוצרלה ברוסקטה עם שמן בזיליקום דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. והוא מספק כ 4 מנות . מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה עובד טוב כמו מתאבן. גשו לסופר וקנו עגבניות רומה, שום, מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה מצוין. מתכונים דומים: מוצרלה עגבניות בזיליקום ברוסקטה, עגבניות, בזיליקום ומוצרלה ברוסקטה, ו מוצרלה, בזיליקום, עגבניות בגריל גבינה ברוסקטה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: מסננת, קרוט קטן או צנצנת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
מניחים עגבניות חתוכות לקוביות על מגבת ויוה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
בוא נשב 20 דקות.
3
הסר לקערה ומערבבים יחד עם מוצרלה וחומץ. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר תוך קליית הלחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5
מניחים פרוסות לחם על מגש סדינים בשכבה אחת ואופים עד שהקצוות מוזהבים, הופכים את הלחם באמצע. לשפשף בצד אחד של לחם קלוי עם שום גלם. כדי להרכיב, מניחים ערימה של תערובת עגבניות על פרוסות טפטוף עם שמן בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
שמן בזיליקוםשמן בזיליקום
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מגישים באופן מיידי. הכנת שמן בזיליקום: להביא סיר מים לרתיחה. ממלאים קערה במי קרח. זרוק את עלי הבזיליקום לתוך המים הרותחים ושקע אותם במשך 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
שמן בזיליקוםשמן בזיליקום
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
הסר אותם לאמבט קרח באמצעות עכביש או כף מחוררת. תעבוד מהר. אתה לא רוצה את עלי הבזיליקום במים הרותחים יותר מדי זמן. מחקת את העלים ולאחר מכן מזעזע אותם במי קרח ישמור על צבע ירוק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
הסר את הבזיליקום מהמים וסחט יבש באמצעות מגבות ויוה. אתה רוצה את הבזיליקום יבש ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
9
הסר בזיליקום לבלנדר עם השמן. מחית עד התערובת משולבת היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מניחים מסננת בתוך קערה. לצנן מגבת ויוה במים ולהניח את המגבת בתוך המסננת.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
יוצקים את שמן הבזיליקום לתוך המסננת. זה לוקח זמן עד שהשמן מתאמץ. ייתכן שיהיה עליך לסחוט אותו בעדינות כדי לעזור לאורך השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בזיליקוםשמן בזיליקום
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
יוצקים שמן בזיליקום מתוח לתוך הצוואר של cruet קטן או צנצנת מעוקר קטן. מכסים את הצנצנת או cruet בחוזקה ומקררים. השתמש בתוך ארבעה ימים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בזיליקוםשמן בזיליקום

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.