עגבניות ומוצרלה ברוסקטה עם שמן בזיליקום
עגבניות ומוצרלה ברוסקטה עם שמן בזיליקום דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. והוא מספק כ 4 מנות . מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה עובד טוב כמו מתאבן. גשו לסופר וקנו עגבניות רומה, שום, מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה מצוין. מתכונים דומים: מוצרלה עגבניות בזיליקום ברוסקטה, עגבניות, בזיליקום ומוצרלה ברוסקטה, ו מוצרלה, בזיליקום, עגבניות בגריל גבינה ברוסקטה.
הוראות
ציוד מיוחד: מסננת, קרוט קטן או צנצנת
מניחים עגבניות חתוכות לקוביות על מגבת ויוה ומלח.
הסר לקערה ומערבבים יחד עם מוצרלה וחומץ. מתבלים במלח לפי הטעם.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר תוך קליית הלחם.
מניחים פרוסות לחם על מגש סדינים בשכבה אחת ואופים עד שהקצוות מוזהבים, הופכים את הלחם באמצע. לשפשף בצד אחד של לחם קלוי עם שום גלם. כדי להרכיב, מניחים ערימה של תערובת עגבניות על פרוסות טפטוף עם שמן בזיליקום.
מגישים באופן מיידי. הכנת שמן בזיליקום: להביא סיר מים לרתיחה. ממלאים קערה במי קרח. זרוק את עלי הבזיליקום לתוך המים הרותחים ושקע אותם במשך 5 שניות.
הסר אותם לאמבט קרח באמצעות עכביש או כף מחוררת. תעבוד מהר. אתה לא רוצה את עלי הבזיליקום במים הרותחים יותר מדי זמן. מחקת את העלים ולאחר מכן מזעזע אותם במי קרח ישמור על צבע ירוק בהיר.
הסר את הבזיליקום מהמים וסחט יבש באמצעות מגבות ויוה. אתה רוצה את הבזיליקום יבש ככל האפשר.
הסר בזיליקום לבלנדר עם השמן. מחית עד התערובת משולבת היטב.
מניחים מסננת בתוך קערה. לצנן מגבת ויוה במים ולהניח את המגבת בתוך המסננת.
יוצקים את שמן הבזיליקום לתוך המסננת. זה לוקח זמן עד שהשמן מתאמץ. ייתכן שיהיה עליך לסחוט אותו בעדינות כדי לעזור לאורך השמן.
יוצקים שמן בזיליקום מתוח לתוך הצוואר של cruet קטן או צנצנת מעוקר קטן. מכסים את הצנצנת או cruet בחוזקה ומקררים. השתמש בתוך ארבעה ימים.