קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

עגבניות ומוצרלה ברוסקטה עם שמן בזיליקום

עגבניות ומוצרלה ברוסקטה עם שמן בזיליקום
עגבניות ומוצרלה ברוסקטה עם שמן בזיליקום דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. והוא מספק כ 4 מנות . מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה עובד טוב כמו מתאבן. גשו לסופר וקנו עגבניות רומה, שום, מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה מצוין. מתכונים דומים: מוצרלה עגבניות בזיליקום ברוסקטה, עגבניות, בזיליקום ומוצרלה ברוסקטה, ו מוצרלה, בזיליקום, עגבניות בגריל גבינה ברוסקטה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: מסננת, קרוט קטן או צנצנת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
מניחים עגבניות חתוכות לקוביות על מגבת ויוה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
בוא נשב 20 דקות.
3
הסר לקערה ומערבבים יחד עם מוצרלה וחומץ. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר תוך קליית הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
5
מניחים פרוסות לחם על מגש סדינים בשכבה אחת ואופים עד שהקצוות מוזהבים, הופכים את הלחם באמצע. לשפשף בצד אחד של לחם קלוי עם שום גלם. כדי להרכיב, מניחים ערימה של תערובת עגבניות על פרוסות טפטוף עם שמן בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
שמן בזיליקוםשמן בזיליקום
שום גויה®שום גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מגישים באופן מיידי. הכנת שמן בזיליקום: להביא סיר מים לרתיחה. ממלאים קערה במי קרח. זרוק את עלי הבזיליקום לתוך המים הרותחים ושקע אותם במשך 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
שמן בזיליקוםשמן בזיליקום
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
הסר אותם לאמבט קרח באמצעות עכביש או כף מחוררת. תעבוד מהר. אתה לא רוצה את עלי הבזיליקום במים הרותחים יותר מדי זמן. מחקת את העלים ולאחר מכן מזעזע אותם במי קרח ישמור על צבע ירוק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
הסר את הבזיליקום מהמים וסחט יבש באמצעות מגבות ויוה. אתה רוצה את הבזיליקום יבש ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
9
הסר בזיליקום לבלנדר עם השמן. מחית עד התערובת משולבת היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מניחים מסננת בתוך קערה. לצנן מגבת ויוה במים ולהניח את המגבת בתוך המסננת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
יוצקים את שמן הבזיליקום לתוך המסננת. זה לוקח זמן עד שהשמן מתאמץ. ייתכן שיהיה עליך לסחוט אותו בעדינות כדי לעזור לאורך השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בזיליקוםשמן בזיליקום
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
יוצקים שמן בזיליקום מתוח לתוך הצוואר של cruet קטן או צנצנת מעוקר קטן. מכסים את הצנצנת או cruet בחוזקה ומקררים. השתמש בתוך ארבעה ימים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בזיליקוםשמן בזיליקום

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.