עגבניות טנגו
עגבניות טנגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אם יש לך בצל, פרמזן, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו טנגו מנגו, טנגו מנגו, ו Tango Joes (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
חותכים את השליש העליון של כל עגבניה. לגרוף את הזרעים, מיץ עיסת מ ולהשליך. תניח בצד. קוצצים tomato העליון ולהניח בצד.
ב מחבת nonstick בינונית, צ ' וריסו סאוט או נקניק בשמן זית, לשבור אותו עם כף כפי שהוא מבשל. כאשר משחימים בכל רחבי, מוסיפים בצל למחבת ומבשלים עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים שום, סלרי ופלפל poblano ומבשלים עוד 2 דקות, ערבוב לשלב היטב.
מוסיפים צמרות עגבניות קצוצות שמורות, מלח ופלפל ומערבבים עוד דקה.
מערבבים ב 2 כפות כוסברה, פירורי לחם, וגבינת ג ' ק פלפל. באמצעות כפית גדולה, תערובת דברים לתוך עגבניות, אריזה בחוזקה. למעלה עם פרמזן ומניחים עגבניות בתבנית אפייה משומנת.
אופים עד מחומם דרך גבינה הופך זהב, כ 20 דקות.
מפזרים עם הנותרים 1 כף של כוסברה ומגישים.