עגבניות ירוקות מטוגנות
עגבניות ירוקות מטוגנות עשויות להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 773 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סיידר תפוחים, פירורי לחם panko, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: עגבניות ירוקות & פיצה קישואים הדרך שלי יש עגבניות ירוקות מטוגנות, עגבניות ירוקות מטוגנות ובמיה מטוגנת, ו עגבניות ירוקות מטוגנות II.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בטיגון עמוק, מחממים שמן ל 350 מעלות F.
עגבניות העונה, משני הצדדים, עם מלח ופלפל.
מניחים קמח ואבקת שום בצלחת רדודה. בצלחת רדודה נוספת, להכות ביצים עם החלב. בצלחת אחרת, מערבבים פירורי לחם עם קאיין ופפריקה. לדלות עגבניות דרך הקמח, ואז את הביצים, ולאחר מכן דרך פירורי הלחם.
מוסיפים רק כמה חתיכות לטיגון בכל פעם, כך שהם יכולים לבשל באופן שווה, על 2 עד 3 דקות.
בסיר קטן מעל חום בינוני, לשלב את סיידר תפוחים וסוכר חום. אפשר להפחית עד סמיך וסירופי.
בקערה בינונית, מוסיפים חמאה, מיונז, רוטב ברביקיו ומיץ ליים ו whisk היטב.
מוסיפים את הבצל הירוק ואת תערובת סיידר תפוחים. מכסים ומקררים עד מוכן לשרת עם עגבניות ירוקות מטוגנות.