עגבניות ירוקות מטוגנות
עגבניות ירוקות מטוגנות יכולות להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלכם. תמורת 48 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון צמחוני זה, המבוסס על חלבון ואובו, מכיל 273 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא מושלם. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם סוכר חום, פירורי לחם מתובלים, 6 עגבניות וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די טוב של 42% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם כרוב ועגבניות מוקפצים , סלט כרובית צלויה עם שעועית ירוקה ועגבניות שרי , ושעועית ירוקה בלסמית מוקפצת עם עגבניות שרי .
הוראות
ערבבו סוכר וקמח; הניחו על צלחת שטוחה. טבלו את שני צידי כל פרוסת עגבנייה בתערובת.
ערבבו את הביצה והחלב. טבלו כל פרוסת עגבנייה; לאחר מכן טבלו אותה בפירורי הלחם. במחבת, חממו חמאה ושמן על אש בינונית-גבוהה. טגנו את העגבניות עד שהן משחימות משני הצדדים אך יציבות מספיק כדי לשמור על צורתן.