קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עגבניות ירוקות מטוגנות עם קרם חזרת

עגבניות ירוקות מטוגנות עם קרם חזרת
את המתכון של עגבניות ירוקות מטוגנות עם קרם חזרת אפשר להכין כ-30 דקות . צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני לקטו אובו זה מכיל 878 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -66 גרם שומן למנה. תמורת 2.82$ למנה תקבלו תוספת שמגישה 4. רק כמה אנשים אהבו מאוד את המנה הדרומית הזו. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך קמח תירס, חזרת, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. עם ציון של 59% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: חזיר כפרי ועגבניות ירוקות מטוגנות עם שמנת , עגבניות ירוקות מטוגנות עם שמנת חמוצה צ'יפוטלה , ועגבניות ירוקות מטוגנות עם רוטב שמנת שרימפס ועגבניות בזיליקום .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
שוטפים, מייבשים ופורסים את העגבניות לעובי של 3/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
3
מעבירים את העגבניות לנייר סופג לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
שלבו בקערה רדודה את קמח התירס, פירורי לחם פנקו, 1 כפית מלח, פלפל וקאיין.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
בקערה רדודה שנייה מערבבים את החמאה ומחצית מהיוגורט.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
בינתיים מערבבים את השמנת החמוצה, יתרת היוגורט, החזרת, גרידת הלימון, מיץ הלימון ו-1/2 כפית מהמלח להכנת קרם חזרת. מכסים ומקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק ל-365 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
טובלים את הפרוסות של העגבניות בתערובת החמאה ומנערים את העודפים. מהדקים אותם לתערובת הפנקו וחוזרים על הפעולה עד שכל פרוסות העגבניות מצופות.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')
9
מנמיכים בזהירות את הפרוסות המוכות, בקבוצות, לתוך השמן החם. מבשלים 2 עד 3 דקות משני הצדדים, ולאחר מכן מעבירים אותם לרשת לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
10
מפזרים עליהם את שארית המלח כשהם עדיין חמים. מסדרים אותם על צלחת הגשה ומגישים מיד עם קרם החזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ניתן לשלב עגבניות ירוקות מטוגנת עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. קרח הריזלינג של Wagner Vineyards עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-31 דולר לבקבוק.
וגנר וויניארדס קרח ריזלינג
וגנר וויניארדס קרח ריזלינג
כבישה עדינה של ענבים קפואים מוציאה רק את המיץ תוך השארת מים בצורת קרח. התוצאה היא יין הקינוח היוקרתי והמלא הזה. ארומטי וטעים, כל לגימה התפוצצה עם פירותיות תוססת ומותירה אחריה סיומת חיה ומתמשכת.