עגבניות ירוקות מטוגנות עם קרם חזרת
את המתכון של עגבניות ירוקות מטוגנות עם קרם חזרת אפשר להכין כ-30 דקות . צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני לקטו אובו זה מכיל 878 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -66 גרם שומן למנה. תמורת 2.82$ למנה תקבלו תוספת שמגישה 4. רק כמה אנשים אהבו מאוד את המנה הדרומית הזו. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך קמח תירס, חזרת, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. עם ציון של 59% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: חזיר כפרי ועגבניות ירוקות מטוגנות עם שמנת , עגבניות ירוקות מטוגנות עם שמנת חמוצה צ'יפוטלה , ועגבניות ירוקות מטוגנות עם רוטב שמנת שרימפס ועגבניות בזיליקום .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
שוטפים, מייבשים ופורסים את העגבניות לעובי של 3/8 אינץ'.
מעבירים את העגבניות לנייר סופג לניקוז.
שלבו בקערה רדודה את קמח התירס, פירורי לחם פנקו, 1 כפית מלח, פלפל וקאיין.
בקערה רדודה שנייה מערבבים את החמאה ומחצית מהיוגורט.
בינתיים מערבבים את השמנת החמוצה, יתרת היוגורט, החזרת, גרידת הלימון, מיץ הלימון ו-1/2 כפית מהמלח להכנת קרם חזרת. מכסים ומקררים עד להגשה.
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק ל-365 מעלות F.
טובלים את הפרוסות של העגבניות בתערובת החמאה ומנערים את העודפים. מהדקים אותם לתערובת הפנקו וחוזרים על הפעולה עד שכל פרוסות העגבניות מצופות.
מנמיכים בזהירות את הפרוסות המוכות, בקבוצות, לתוך השמן החם. מבשלים 2 עד 3 דקות משני הצדדים, ולאחר מכן מעבירים אותם לרשת לניקוז.
מפזרים עליהם את שארית המלח כשהם עדיין חמים. מסדרים אותם על צלחת הגשה ומגישים מיד עם קרם החזרת.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ניתן לשלב עגבניות ירוקות מטוגנת עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. קרח הריזלינג של Wagner Vineyards עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-31 דולר לבקבוק.
![וגנר וויניארדס קרח ריזלינג]()
וגנר וויניארדס קרח ריזלינג
כבישה עדינה של ענבים קפואים מוציאה רק את המיץ תוך השארת מים בצורת קרח. התוצאה היא יין הקינוח היוקרתי והמלא הזה. ארומטי וטעים, כל לגימה התפוצצה עם פירותיות תוססת ומותירה אחריה סיומת חיה ומתמשכת.