קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עגבניות ירוקות מטוגנות עם קרם חזרת

עגבניות ירוקות מטוגנות עם קרם חזרת
את המתכון של עגבניות ירוקות מטוגנות עם קרם חזרת אפשר להכין כ-30 דקות . צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני לקטו אובו זה מכיל 878 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -66 גרם שומן למנה. תמורת 2.82$ למנה תקבלו תוספת שמגישה 4. רק כמה אנשים אהבו מאוד את המנה הדרומית הזו. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך קמח תירס, חזרת, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. עם ציון של 59% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: חזיר כפרי ועגבניות ירוקות מטוגנות עם שמנת , עגבניות ירוקות מטוגנות עם שמנת חמוצה צ'יפוטלה , ועגבניות ירוקות מטוגנות עם רוטב שמנת שרימפס ועגבניות בזיליקום .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
שוטפים, מייבשים ופורסים את העגבניות לעובי של 3/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3
מעבירים את העגבניות לנייר סופג לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
שלבו בקערה רדודה את קמח התירס, פירורי לחם פנקו, 1 כפית מלח, פלפל וקאיין.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
בקערה רדודה שנייה מערבבים את החמאה ומחצית מהיוגורט.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
בינתיים מערבבים את השמנת החמוצה, יתרת היוגורט, החזרת, גרידת הלימון, מיץ הלימון ו-1/2 כפית מהמלח להכנת קרם חזרת. מכסים ומקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק ל-365 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
טובלים את הפרוסות של העגבניות בתערובת החמאה ומנערים את העודפים. מהדקים אותם לתערובת הפנקו וחוזרים על הפעולה עד שכל פרוסות העגבניות מצופות.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
9
מנמיכים בזהירות את הפרוסות המוכות, בקבוצות, לתוך השמן החם. מבשלים 2 עד 3 דקות משני הצדדים, ולאחר מכן מעבירים אותם לרשת לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
10
מפזרים עליהם את שארית המלח כשהם עדיין חמים. מסדרים אותם על צלחת הגשה ומגישים מיד עם קרם החזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ניתן לשלב עגבניות ירוקות מטוגנת עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. קרח הריזלינג של Wagner Vineyards עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-31 דולר לבקבוק.
וגנר וויניארדס קרח ריזלינג
וגנר וויניארדס קרח ריזלינג
כבישה עדינה של ענבים קפואים מוציאה רק את המיץ תוך השארת מים בצורת קרח. התוצאה היא יין הקינוח היוקרתי והמלא הזה. ארומטי וטעים, כל לגימה התפוצצה עם פירותיות תוססת ומותירה אחריה סיומת חיה ומתמשכת.