עגבניות מיובשות ופיצה ארוגולה
פיצה עגבניות מיובשות וארוגולה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם שמרים, ארוגולה התינוק, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמרים הפעילים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. מתכונים דומים: פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles.
הוראות
בקערה של מערבל עומד מצויד וו הבצק, לערבב את הקמח, סוכר ושמרים במהירות בינונית. במהירות נמוכה, מערבבים במחצית המים החמים, שמן הזית והמלח, ואז מוסיפים את המים הנותרים ומערבבים עד שהכדור נוצר.
מערבבים את הבצק במשך 2 דקות במהירות נמוכה, 2 דקות במהירות בינונית ו 2 דקות סופיות במהירות נמוכה.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, מכסים בניילון נצמד ונותנים לעמוד במקום חם עד שהבצק הוכפל בתפזורת, כ -1 1/2 שעות.
מניחים אבן פיצה בתחתית התנור ומחממים את האבן בתנור ל-500 למשך כ-45 דקות.
Punch למטה את הבצק לגרד אותו על משטח עבודה משוריין. ליצור את הבצק לכדור.
חותכים את הכדור לתוך 8 חתיכות בגודל שווה. ללוש כל חתיכה לתוך כדור ולאחר מכן להשתטח לתוך דיסקים. מכסים בניילון נצמד ונותנים לבצק לנוח כ-20 דקות.
שים את העגבניות המיובשות בסיר קטן ומכסים במים. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד רך מאוד, על 5 דקות.
מסננים וקוצצים בגסות את העגבניות. במעבד מזון מיני, מחית את השום הקצוץ עם שמן זית.
קמח בנדיבות קליפת פיצה. באמצעות מערוך, לגלגל דיסק של בצק לסיבוב 8 אינץ', על 1/8 אינץ ' עבה. (לחלופין, למשוך ולמתוח את הדיסק לתוך סיבוב 8 אינץ'.)
להעביר את הסיבוב לקליפה ומברשת עם מחית שום. פיזור עם שמינית של עגבניות מיובשות השמש ולסדר שמינית של הגבינה פרוסה על גבי.
טפטוף עם קצת מחית שום ועונה עם מלח ופלפל.
אופים על האבן החמה במשך כ 4 דקות, עד הקרום הוא פריך והגבינה מבעבעת. למעלה עם קצת ארוגולה תינוק ומגישים. חזור עם הבצק והתוספות הנותרים.