עגבניות מק וגבינה
צריך מנה עיקרית צמחונית? מקרוני עגבניות וגבינה יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם בצל, עגבניות, חרדל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חמאה קלה 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה.
להביא 6 כוסות מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את המקרוני ומבשלים עד אל דנטה.
ממיסים את החמאה בסיר גדול, על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד רך.
מוסיפים את הקמח, המלח, החרדל היבש והפפריקה; מערבבים היטב. מערבבים בחלב ומבשלים עד מעובה, כ 5 דקות.
מוסיפים 2 כוסות של גבינה מגורדת ומערבבים עד מומסים. לזרוק את המקרוני לשפוך לתוך המנה מוכנה. מכסים את המקרוני בפרוסות עגבניות ומלח העונה ופלפל, לפי הטעם.
אופים במשך 35 עד 45 דקות. הדקות האחרונות, למעלה עם הגבינה הנותרת ולחזור לתנור עד שהגבינה נמסה.