עגבניות-פלפל-לחם גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם עגבניות-פלפל-גבינה. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 119 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו עגבניות מיובשות, מים, מים חמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-5 דקות. מתכונים דומים: פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי, אפיית לחם: עגבניות, גבינה ולחם בייקון, ו קרפצ'יו עגבניות ירושה עם ארבעה תערובת פלפל.
הוראות
בקערה קטנה, לשפוך מים רותחים על דגנים ועגבניות; לתת לעמוד 5 דקות או עד התערובת היא פושרת.
בקערה גדולה, ממיסים שמרים וסוכר במים חמים. מערבבים בתערובת דגנים, שמן, מלח, פלפל טחון, גבינה ומספיק קמח כדי להפוך את הבצק רך.
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש כ 5 דקות או עד חלק וקפיצי.
מניחים בצק בקערה משומנת והופכים את הצד המשומן למעלה. כיסוי; בואו לעלות במקום חם 1 עד 1 1/2 שעות או עד כפול בגודל.
גריז גיליון עוגיות גדול עם ספריי קיצור או בישול. בעדינות לדחוף את האגרוף לתוך הבצק כדי להוציא את האוויר. לעצב בצק לתוך כיכר 10 אינץ'.
מניחים על גיליון עוגיות. כיסוי; בואו לעלות במקום חם 30 עד 40 דקות או עד כמעט כפול בגודל.
מחממים תנור ל 177°. הפוך חריצים עמוקים 1/4 אינץ ' בחלק העליון של כיכר עם סכין חדה.
אופים כ 35 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח על התחתונה.