עגבניות צלויות פנה אלה וודקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל עגבניות קלוי פנה alla Vodkan. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 765 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. לכי לחנות וקחי שום, מוצרלה, איבו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Crockpot מיובש שמש עגבניות פנה Alla וודקה, פנה אלה וודקה (וודקה שמנת פסטה), ו פנה אלה וודקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
חצי את העגבניות לאורך ולסדר אותם לחתוך בצד על מדפים תיל להגדיר מעל גליונות אפייה rimmed.
טפטוף עם EVOO ומפזרים קורנית, מלח ופלפל. צולים עד העגבניות הם צנועים אבל עדיין לח במרכז, על 1 שעה 15 דקות.
חום 2 כפות EVOO בסיר מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום והבצל, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד רך מאוד אבל לא קרמל, 12 עד 15 דקות.
מוסיף את הוודקה ומבשל עד מופחת בחצי.
מוסיף את ציר העוף ועגבניות קלויות וחום דרך. מערבבים את המסקרפונה, ולאחר מכן מחית לרוטב חלק למדי, שמנת באמצעות בלנדר טבילה, מעבד מזון או בלנדר. להחזיר את הרוטב לסיר, להוסיף את בזיליקום ומערבבים עד נבול.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עבור הפסטה, ומתבלים במלח.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה.
לזרוק את הפסטה עם הרוטב ולהעביר לתבנית זכוכית או קרמיקה. למעלה עם מוצרלה ופרמזן. אם אתה עושה את הפסטה מראש, לקרר אותו ולאחר מכן לכסות עם קלף רדיד. לאחסן במקרר.
כאשר אתה מוכן לשרת, מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
אופים את התבשיל, מכוסה, עד מחומם דרך, כ 45 דקות. לחשוף ולאפות עד חום מבעבע על גבי, 15 עד 20 דקות יותר.
מגישים עם סלט של אסקרול או רומיין לבוש במיץ לימון, EVOO, מלח ופלפל.