עגבניות צלויות-פסטה קנליני
פסטה קלויה עם עגבניות-קנליני עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 513 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, שיני שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 83%. נסו אטריות קישואים עגבניות עם שרימפס, ארטישוק קלוי ושעועית קאנליני וחדשות גדולות להשראה, נקניק, קנליני, וראגו עגבניות, ו מרק שעועית עגבניות וקנליני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עגבניות על 15 x 10 אינץ ' ג ' לי רול מחבת מכוסה בנייר כסף.
טפטוף עם 1 כפית שמן; מפזרים 1/4 כפית מלח.
אופים ב 450 במשך 15 דקות.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
חום 2 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
הוסף עלי מרווה; לבשל 1 דקה או עד פריך.
הסר מרווה מחבת עם כפית מחוררת; להפריש.
מניחים שום במחבת, ומבשלים 1 דקה או עד קלוי קלות.
מוסיפים שעועית למחבת; מבשלים 2 דקות. מערבבים במרק, נשאר מלח ופלפל; מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב.
מסננים פסטה; מערבבים עגבניות תערובת שעועית.
להזמין 4 עלי מרווה. פירורים שאריות עלי מרווה; מערבבים לתוך תערובת פסטה. כף פסטה לתוך קערות רדודות; העליון כל אחד עם 1 כף גבינה.
מקשטים עם עלי מרווה שמורים, אם תרצה בכך.